Farmen-Erling blir forbanna når André ødelegger planen hans

– Han klarte selvfølgelig ikke å holde kjeft.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stig Granheim (33) ble første deltaker ut av Farmen, og i tradisjonen tro er det hans oppgave å velge den neste storbonden på gården.

Det er naturlig nok knyttet mye spenning rundt dette valget, og deltakerne diskuterer frem og tilbake før de i det hele tatt vet hvem som blir valgt.

– Helt idiotisk!

De fleste tror det blir Erling Nesbø (48), inkludert André Fredriksson (50). Men når han kommer i skade for å si til Marit Fiskum (54) at han tror Silje Dahl (32) må forberede seg på å flytte fra fellesrommet nede og opp i andre etasje på hjelperommet, så blir det uro i gruppen.

– Har du satt ut rykte om at Silje skal på loftet, spør Erling krast.

– Nei jeg sa «hvis Silje skal opp», svarer André.

– Det synes jeg var helt idiotisk, å offentliggjøre det før noen har blitt valgt til storbonde, fortsetter Erling tydelig irritert.

Ombestemmer seg

Stig har nemlig lovt Erling å velge ham som storbonde, og Erling hadde opprinnelig tenkt å ta med seg Silje som hjelper. Men siden dette har blitt en snakkis blant gruppen tør han ikke å velge Silje som hjelper likevel.

– Egentlig hadde jeg tenkt å velge Silje, men etter at jeg diskuterte dette med André og han ikke klarte å holde kjeft, måtte jeg begynne på nytt, sier Erling.

Erling blir valgt til storbonde, og tar med seg Charlotte Jacobsen (21) og Marte Søreide (23) som hjelpere.

Farmen ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.