Sur Pellegrini forlot intervju

– Jeg svarer ikke på dumme ting, sa Manchester City-manageren. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini måtte svare på en rekke kritiske spørsmål fra pressen etter 1-4-tapet for  Tottenham. Pellegrini svarte rolig og behersket for seg både i TV-intervjuene og på pressekonferansen etter kampen.

Men da den skrivende pressen stod for tur, var det slutt på tålmodigheten for den ellers så sindige 62-åringen . Pellegrini forlot intervjuet etter bare 30 sekunder da han fikk spørsmålet om hva han følte etter tapet. 

– Vil du snakke om fotball, snakker vi om fotball. Men vil du snakke om dumme ting, så svarer jeg ikke på det, sa Pellegrini og forlot intervjuet ifølge The Times. 

Gikk feil vei
Problemet var imidlertid at chileneren gikk feil vei da han skulle storme ut. Dermed hadde han ikke noe annet valg enn å gå tilbake til intervjuet. 

Ifølge irske The Independent svarte Pellegrini på noen flere spørsmål før han igjen forsvant - denne gang gjennom rett utgang. 

City måtte klare seg uten blant andre Joe Hart

og Vincent Kompany mot Tottenham. 

– Alle kan slå alle
Pellegrini mente etter kampen at det at han måtte gjøre endringer på laget nok var noe av årsaken til tapet. 

– Det er vanskelig å hele tiden være på samme nivå, når man blir tvunget til å gjøre endringer. Det er vanskelig. Vi kunne ikke fortsette å spille med den samme troppen, sa han. 

– Alle kan slå alle i  Premier League. Det er alltid tette og jevne kamper. Vi må bare fortsette å jobbe. Vi har 15 poeng og vi skal forsøke å vinne neste kamp. 

City ligger på andreplass på tabellen, ett poeng bak byrival Manchester United.