Farmen-Mari tar til tårene over behandlingen hun får på gården

– Jeg tenkte ikke at jeg skulle reagere sånn som jeg gjorde.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mari Skymoen (21) fra Vang er den yngste blant deltakerne på Farmen i år, noe hun ser på som en ulempe når arbeidsoppgavene fordeles.

I tillegg til ukesoppdraget er det mye forefallende arbeid som må gjøres på gården, som blant annet å tørke støv i huset. Dette er det Mari som har blitt satt til å gjøre, noe hun ikke er helt fornøyd med.

– Jeg føler meg som en kasteball. Kanskje jeg blir kastet rundt, fordi jeg ikke kan ha ansvaret for en jordkjeller for eksempel, så jeg er en ekstraressurs som de kan bruke. Men det er ikke noe gøy å føle at de andre ser på meg som den svakeste, sier hun i mandagens episode.

Føler seg herset med

Mari tar til tårene, og får trøst hos de andre kvinnelige deltakerne.

– Jeg føler at fordi jeg er den yngste så kan man herse med meg som man vil, sier hun, mens hun får kos og klem fra Silje og Charlotte. 

– Selv om du ikke er eldre enn du er, så virker du som en bestemt og kraftig dame med meninger, sier Vibeke Hoff (61) trøstende.

Overrasket over reaksjonen

Mari beskriver seg selv som en følsom type, men er likevel overrasket over reaksjonen sin.

– Jeg tenkte ikke at jeg skulle reagere sånn som jeg gjorde i dag. Alle kan føle litt forskjellige ting i blant. Men jeg storkoser meg her, og det er mange som passer på meg, forsikrer hun. 

Hvem som blir valgt til storbonde etter at Stig Granheim ble første deltaker ut søndag kan du se i kveldens Farmen på TV 2 kl. 21.40.