PÅ SNARVISITT I OSLO: Popartist og skuespiller Hailee Steinfeld er i Oslo for å promotere singelen «Love Myself». Hun håper å få møte Astrid Smeplass mens hun er i byen, men er usikker på om hun rekker det. Dette bildet er tatt tidligere denne måneden i forbindelse med filmen «The Keeping Room». FOTO: CASEY CURRY / SCANPIX
PÅ SNARVISITT I OSLO: Popartist og skuespiller Hailee Steinfeld er i Oslo for å promotere singelen «Love Myself». Hun håper å få møte Astrid Smeplass mens hun er i byen, men er usikker på om hun rekker det. Dette bildet er tatt tidligere denne måneden i forbindelse med filmen «The Keeping Room». FOTO: CASEY CURRY / SCANPIX

Oscar-nominert popkomet (18) håper å møte Astrid Smeplass i Oslo

Hailee Steinfeld: – Det er utrolig at Astrid er i byen, for jeg håper jeg får møtt henne. I love her! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hailee Steinfeld fra Los Angeles er bare 18 år gammel, men har allerede utrettet mer enn mange andre.

Som 14-åring ble hun Oscar-nominert til beste kvinnelige birolle i Coen-brødrenes kritikerroste westernfilm «True Grit», hvor hun spilte mot storheter som Jeff Bridges, Josh Brolin og Matt Damon. Hun har siden den gang spilt i en rekke filmer, deriblant «Pitch Perfect 2» og «Romeo & Juliet».

Nå er hun på hektisk presseturné i Europa for å promotere popsingelen «Love Myself», som i disse dager får god radiorotasjon i Norge og gjør seg bemerket på hitlister rundt omkring i verden. Singelen har passert 25 millioner strømminger på Spotify.

– Det er virkelig utrolig. Musikk er noe jeg har hatt lyst til å gjøre, så at min singel får slik overveldende respons er helt fabelaktig, sier hun til TV 2.

Vil møte Astrid Smeplass – hvis hun får tid

Steinfeld ankom Oslo i går, og håpet er at hun får møte Astrid Smeplass.

– Jeg reiser videre til Stockholm ved femtiden, men skal prøve å møte henne før jeg må dra.

«True Grit»-stjernen og Smeplass har allerede utvekslet meldinger i full offentlighet på Twitter, og planen er å møtes i Frognerparken i løpet av dagen.

– Ja! Det er parken med alle statuettene, ikke sant? Ja, det er planen, sier Steinfeld og fortsetter:

– Det er utrolig at Astrid er i byen, for jeg håper jeg får møtt henne. I love her! Jeg gjorde et samarbeid med Shawn Mendes, noe hun også har gjort, så hun kontaktet med på Twitter en kveld og jeg tvitret tilbake, og vi gikk frem og tilbake sånn.

 

 

Travle dager

Hun legger ikke skjul på at presseturneen – hvor hun også besøker Stockholm og London – er en hektisk periode for henne med masse intervjuer og avtaler. Innimellom håper hun å møte mennesker hun kjenner, men som hun aldri har møtt før. Deriblant Smeplass.

– Det er veldig mye på veldig kort tid, men én ting jeg virkelig har ønsket, er å møte mennesker i alle byer. Så derfor får jeg forhåpentligvis møtt Astrid senere i dag. Og kanskje jeg får møte noen andre nordmenn der også!

Lover norgeskonsert

Hun har ikke fått sett mye av Norge, men under kjøreturen fra flyplassen til Oslo sentrum, rullet Steinfeld og følget hennes – inkludert hennes mor – ned bilvinduene og nøt høstsolen og den kalde vinden.

– Så jeg har ikke fått sett mye, men jeg ønsker virkelig å komme tilbake.

– For å holde konsert?

– Det blir definitivt konsert i Norge! Jeg slet med jetlag i natt, så jeg tekstet med masse venner hjemme og skrev: «Jeg må komme tilbake hit og gjøre noe!», sier 18-åringen uten å kunne utdype når en konsert vil skje.

  • Hailee Steinfeld startet mandagen med å gjeste God morgen Norge, hvor hun blant annet prater om vennskapet med Taylor Swift. Nedenfor kan du se både intervjuet og hennes fremføring av «Love Myself».