Fotballryktene: – Chelsea og Manchester United i tvekamp om to supertalenter

Og Liverpool vil hente Manchester United-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingen rykter om Martin Ødegaard i dag, men i videovinduet øverst kan du se 16-åringen vise strålende spansk-kunnskaper i hilsen til skadet lagkamerat.

Det er noen måneder til overgangsvinduet åpner igjen, men det er ingen tvil om at det er lag som har en god jobb å gjøre frem til januar.

For noen klarte ikke å få på plass de forsterkningene de ville ha, mens andre har fått skader på sentrale spillere og er plutselig tynt besatt i enkelte posisjoner.

I tillegg er enkelte managere under press etter svake resultater både i helgen og i går.

Tidligere Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp har blitt nevnt som en erstatter i Liverpool etter Brendan Rodgers om nordiren ikke klarer å snu trenden. Klopp krever ifølge Daily Mail å få full kontroll over overganger inn til klubben, noe som i tilfelle vil bety slutten på klubbens overgangskomité.

Akkurat den overgangskomitéen jobber ifølge The Sun med en mulig overgang for Manchester United-keeper Victor Valdes. Liverpool var interessert i spilleren før han gikk til United, hvor han nå er helt ute i kulden.

Sunderland har fått en fryktelig start på sesongen og nederlandsk Dick Advocaat sitter utrygt. The Mirror skriver at Patrick Vieira er en aktuell kandidat for å erstatte ham.

Manchester City fikk skambank av Tottenham i helgen, og ønsker å forsterke laget. Ifølge Daily Star er målet å hente Bayern Münchens Thiago Alcantara.

Tottenham hviler imidlertid ikke på laurbærene og tenker på fremtiden. Daily Mail skriver at Spurs vil bruke 4 millioner kroner på Brøndbys 17-åring Armend Aslani. Angriperen kan spille både på vingen eller som spiss.

Det er flere kjempetalenter i omløp. Chelsea og Manchester United ønsker begge å signere den nederlandske 15-åringen Tahith Chong, skriver Daily Star. Så spørs det hvor mye Feyenoord ønsker for juvelen sin.

United jobber også med en avtale for Jose Luis Gaya. Valencias 20 år gamle forsvarsspiller har en utkjøpsklausul verd 477 millioner kroner (50 millioner euro). Det skriver Tutto Mercato Web. Chelsea er også svært interessert i spilleren.

Chelsea er nok også oppmerksom på at Real Madrid lusker i buskene når det gjelder Eden Hazard. The Times skriver at den spanske storklubben ønsker å gjøre en utrolig dobbelsignering fra Premier League med ham og Liverpools Philippe Coutinho. 

Ifølge Le10sport.com er Manchester United interessert i Lyons Nabil Fekir. Paris Saint-Germain skal også være interessert i den franske angriperen. Fekir er ute de neste seks månedene med en kneskade.

Gerard Deuloefu (21) har ikke fått vanvittig mye spilletid etter at han gikk til Everton permanent. Nå har han tatt en prat med Roberto Martinez der han klaget på manglende spilletid, ifølge Daily Express. Om det ikke blir mer kan det være aktuelt med en mulig låneovergang i januar for den tidligere Barcelona-spilleren.

Ronny Deila og Celtic spilte uavgjort mot Hearts i helgen. Nå har den tidligere Rosenborg-spilleren og Sverige-backen Mikael Lustig krevd at klubben signerer Carlton Cole gjennom en artikkel i Daily Record. Cole var på prøvespill i klubben forrige uke, og er tilgjengelig gratis etter at kontrakten med West Ham gikk ut.

Artisten og playmakeren Yannick Bolasie har signert en ny avtale med Crystal Palace, men manager Alan Pardew tror en større klubb kommer og henter ham før kontrakten går ut i 2019. Det melder The Sun.