Rodgers: – Det er en gruppe som ikke vil ha meg som manager

Brendan Rodgers var ikke nådig mot kritikerne etter seieren mot Aston Villa.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool - Aston Villa 3-2

Brendan Rodgers var ikke nådig mot kritikerne etter 3-2 seieren mot Aston Villa lørdag ettermiddag.

Se sammendraget fra kampen øverst i saken!

Spekulasjoner om Klopp og Ancelotti

I forkant av kampen hadde flere spekulerte i om Rodgers ville være ferdig som manager med tap. De siste dagene inn mot kampen har det vært spekulasjoner om enkelte trenere som ville være aktuelle. Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti har vært nevnt, selv om de trolig ikke er aktuelle.

Men etter seieren langet Rodgers ut mot kritikerne og hysteriet rundt ham den siste uken. 42-åringen har fått kritikk fra både fans og fotballeksperter.

– Jeg var aldri bekymret for spillerne. Denne gruppen har vært strålende og de har jobbet veldig hardt. Jeg er veldig sikker på at det er en gruppe som ikke ønsker meg som manager. I alle konkurranser denne sesongen har vi tapt mindre kamper enn Manchester City, Arsenal og Chelsea, sa Liverpool-manageren ifølge The Guardian.

– Det har vært interessant å merke seg hysteriet rundt oss. Meg selv og spillerne er veldig rolige og jobber hardt. Og nå fikk vi belønningen, fortsatte Rodgers.

– Folk på utsiden av klubben

Selv om Liverpool-sjefen mener noen rundt klubben har en kampanje for å ha ham for å presse ham ut av portene, ville ikke Rodgers navngi noen personer.

Ifølge The Guardian skal 42-åringen være misfornøyd med enkelte uttalelser fra tidligere Liverpool-spillere. Jamie Carragher, Graeme Souness og Jamie Redknapp har vært kritiske til Rodgers som fotballekspert i Sky.

– Jeg snakker om folk på utsiden av klubben, fortalte manageren.

– Jeg synes det virker veldig klart. Noen ganger har vi ikke tapt kamper og hysteriet rundt det er veldig klart. Det er kanskje noe annet som skjer bak. Jeg vil fortsetter å jobbe med spillere. Det har vært førsteklasse og vi har fortsatt toppspillere til å komme tilbake, forklarte 42-åringen.

Skulle seieren mot Aston Villa bli et vendepunkt for Liverpool tror Rodgers kritikken mot ham og laget fort kan stilne. Rodgers hyllet moralen mot Aston Villa.

– Mot Aston Villa var både spillere og supportere fantastiske. Vi ga de noe å synge om. Vi er fem poeng fra toppen og det er fortsatt et lag i utvikling, avsluttet Liverpool-sjefen.