HAR BLITT SINGEL: Erlend Elias Bragstad, her avbildet på Elles sommerfest i år.  FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / Stella Pictures
HAR BLITT SINGEL: Erlend Elias Bragstad, her avbildet på Elles sommerfest i år.  FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / Stella Pictures

Brudd for Erlend Elias og samboeren

 Erlend Elias Bragstad (32) bekrefter til TV 2 at han har blitt singel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV-personlighet, kjendisstylist og blogger Erlend Elias Bragstad (32) og kjæresten Petter Andrésen (38) har gjort det slutt.

Det bekrefter kjendisen overfor TV 2.

Fikk en brå slutt

– Ja, det stemmer at vi ikke er sammen lengre. Forholdet tok slutt da jeg kom hjem fra innspillingen av 71 grader nord, og det kom som et sjokk siden vi akkurat har kjøpt hus sammen, sier Erlend Elias til TV 2 lørdag kveld, og legger til:

– Vi har veldig forskjellig kulturbakgrunn og verdisyn, dessverre.

De to var sammen i to år før det ble slutt nå nylig, og det er ikke avgjort hva som skjer med det nykjøpte huset.

– Må samle tankene

Den aktive kjendisstylisten har mange ting på gang, og tidligere i år ble han kåret til årets homo av Gaysir.

– Nå skal jeg samle tankene og være sammen med familie og venner. Jeg skal jobbe mot et stort, samisk moteshow som vi skal ha i oktober, sier han til TV 2.

Tidligere i år sto kjendisen også fram med at han hadde fått testikkelkreft, i håp om at det ville få flere til å sjekke seg.

Heldigvis gikk det bra med han, og to uker senere kunne han fortelle at han var kreftfri. Nå må han gå til oppfølgning de neste fem årene.