Mads Kaggestad ute av Skal vi danse

Sportskommentatoren ble fjerde deltaker som måtte forlate konkurransen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag ble Mads Kaggestad (38) sendt hjem fra Skal vi danse. 

Mads Kaggestad og Therese Cleve-Stiansen havnet i duell med Christopher Mørch Husby og Maria Sandvik, og til slutt var det Mats og Therese som fikk færrest stemmer av seerne. 

– Det var en verdig motstander som gikk videre. Jeg er glad på hans vegne, sier Mads Kaggestad og fortsetter: 

– Dette har vært et eventyr. Det har vært gøy å bli kjent med dans, og det skal jeg bringe videre til mine barn, sier sportskommentatoren som lover å fortsette og danse. 

Dommerne ikke overbevist

Mads fikk 24 poeng for sin cha cha cha. Dommerne syntes Mads presterte litt dårligere enn foregående uke, da han også havnet i duell

– Jeg var så begeistret sist uke, men nå var du litt tilbake på sykkelen igjen. Du var i utakt enkelte ganger. Du har et arbeidstalent som overgår alle her, men det var ikke din beste dag i dag, sa Trine Dehli Cleve.

– Det var en utrolig fin rumpevrikking i starten. Det var underholdende som bare det, mente Hanne Sørvaag, gjestedommer i Skal vi danse. 

– Lettet og rørt

Christopher Mørch Husby er lettet over å få komme tilbake neste uke. 

– Jeg tar meg selv i å bli rørt hele tiden, men dette er helt magisk. Jeg er så glad for oss begge, sier Christopher lettet og gir dansepartneren sin en god klem. 

Disse er videre i konkurransen: Programleder Katarina Flatland (25), eventyrer Samuel Massie (22), gründer Christopher Mørch Husby (26), NRK-profil Gunvor Hals (62), artist Adelén (18), YouTube-stjerne PelleK (28), artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (33) og skuespiller Gitte Witt (31).