Fotballryktene: – Liverpool har startet jakten på ny keeper

Og Aston Villa-spiller har en svimlende prislapp. Her er lørdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er lørdag og det er klart for en ny runde med Premier League-fotball.

Det er fortsatt en god stund til overgangsvinduet åpner igjen, men det betyr ikke at det svirrer noen rykter om hva som kan skje til vinteren allerede.

Her er et knippe rykter på en lørdags formiddag.

Liverpool har ikke hatt den sesongåpningen som både klubb og fans håpte på. Nå kan Daily Mail avsløre at Liverpools transfer-komite har begynt letingen etter en ny keeper. Etter en del tabber fra Simon Mignolet skal ha fått Brendan Rodgers til å miste tålmodigheten med sisteskansen.

Se en av Liverpool-keeperens tabber øverst i saken!

Liverpool-manageren er under et kraftig press for øyeblikket og trenger sårt en seier mot Aston Villa lørdag. Lørdag skriver Daily Express at Walter Mazzari skal ha fløyet til Liverpool med Ryanair fra Pisa for å diskutere betingelser med klubben. Carlo Ancelotti og Jurgen Klopp er to andre managere som linkes til klubben.

Jack Grealish er en spiller som flere store klubber har på blokken. Allerede nå gir Aston Villa-manager Tim Sherwood en kraftig advarsel til potensielle beilere. Han prissetter ifølge Daily Mail 20-åringen til hele 60 millioner pund (774 millioner kroner etter dagens kurs). En slik prislapp bør nok skremme vekk noen kjøpelystne klubber.

Arsenal skal ifølge Daily Mirror jakte på forsvarsspillere og Arsene Wenger skal ha fått øynene opp for Juventus Daniele Rugani. Forsvarsspilleren sliter med spilletid og skal være interessert i en overgang til Arsenal.

Giorgi Loria er på Chelseas ønskeliste ifølge den spanske avisen MarcaThibaut Courtois er ventet å være ute til etter jul og det har fått Jose Mourinho på tanken med å hente den 29 år gamle keeperen fra FC Krylia Sovetov Samara i Russland.

Real Madrid-spiller Dani Carvajal kan være på vei til kinesisk fotball i en byttehandel med Zhang Linpeng. Det skriver AS. Ifølge avisen skal det ha vært diskutert en byttehandel under et møte forrige helg. Overgangen kan bli en realitet allerede i januar.

Emmanuel Adebayor er på jakt etter en ny klubb etter at kontrakten hans med Tottenham ble terminert. Likevel kan ikke spilleren spille for andre klubber ettersom han ble registrert i Spurts-troppen. Nå skriver Daily Mail at spissen er aktuell for Watford, men selv om spissen er uønsket i Tottenham vil ikke klubben la ivorianeren trene med dem. Likevel utelukker ikke manager Quique Sanchez-Flores en overgang i januar for spissen.