FLYR HØYT: Magnus WOlff Eikrem og Malmö FF viser gode takter for tiden.
Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix
FLYR HØYT: Magnus WOlff Eikrem og Malmö FF viser gode takter for tiden. Foto: Andreas Hillergren/TT / NTB scanpix

Rekdal tipper ny Malmö-seier

Spår fortsatt fremgang for Åge Hareides menn - sjekk lørdagstipset nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Annonse:

IPSWICH - BRISTOL CITY (CHAMPIONSHIP) H: 1,80 U: 3,20 B: 3,70
Ipswich har 14 poeng i Championship så langt, forrige helg spilte de 1-1 mot Birmingham City. I midtuka tapte de 0-3 for Manchester United i ligacupen, men stilte ikke toppet lag. Spillere som Freddie Sears, Ainsley Maitland-Niles og Brett Pitman ble hvilt mot United. Bristol City har tatt kun ett poeng på de fire siste seriekampene, og tapte 0-2 for Reading forrige helg. De har ikke spilt cup i midtuka, og har således kunnet forberede seg til denne. Formen er uansett dårlig med ni baklengsmål på de fire siste kampene, her bør Ipswich ta tre viktige poeng. Midtbanespiller Korey Smith er svært usikker for Bristol City.

Spill TV 2 Premier League-manager!

HALMSTAD - MALMÖ (ALLSVENSKAN) H: 6,00 U: 3,80 B: 1,42
Halmstad har vært svake hele sesongen, men nå ser laget ut til å ha gått på en kollaps. Fire strake tap er fasit, de to siste uten scoring. På onsdag tapte de 0-1 for Kalmar, som selv har hatt en dårlig periode. Halmstad, som vant ligaen i 2000, ligger nå ti poeng fra trygg plass med bare fem serierunder igjen. Og de fire neste kampene er mot gullkandidater. Først ut er Malmö FF, som nok har snublet for mye til å ta gullet, men Hareide og Co har en teoretisk mulighet. De slo Falkenberg 4-3 sist, og vant 2-0 over Djurgården på bortebane runden før. Malmö FF hadde store utskiftninger før sesongen og brukte en del tid på å få satt laget. Nå er de meget sterke, og kan se frem til å møte Real Madrid på onsdag. Halmstad sliter med mange fravær. Angriper James Keene soner karantene, mens Ljung (F) og Gyan (M) er ute med skade. Haksabanovic (M) er på landslagsoppdrag, og flere spillere skal også være ute med sykdom. Deriblant norske Snorre Krogsgård (A) og Eric Smith (M). Malmö mangler Bengtsson (F), Molins (M) og Mehmeti (A) med skade.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

FYLLINGSDALEN - EIDSVOLD T. (ODDSENL.) H: 1,80 U: 3,95 B: 2,70
Oddsenligaen, avdeling 3. FK Fyllingsdalen kjemper mot nedrykk, og har bare ett poeng opp til trygg plass i skrivende stund. Etter katastrofal form i sommer har laget tatt 11 poeng på de fem siste kampene. De styrket laget i sommer, og det kan se ut som om redningsaksjonen vil lykkes. Her møter de Eidsvold Turn, som er tre poeng foran på tabellen. Eidsvold slo bunnlaget Odda 6-2 sist, men nå skal de få bryne seg på et formlag. Det kan bli tøft.