AVVISTE BRUDD: Vi er i ferd med å bli skilt, kan du ikke se det!!?! skrev Kaley Cuco på Instagram i april. Foto: Kaley Cyoco Sweeting Instagram/@normancook
AVVISTE BRUDD: Vi er i ferd med å bli skilt, kan du ikke se det!!?! skrev Kaley Cuco på Instagram i april. Foto: Kaley Cyoco Sweeting Instagram/@normancook

Nå skilles Big Bang Theory-stjernen likevel

Kaley Cuoco (29) avkreftet skilsmisseryktene tidligere i år, men nå skal hun skilles fra tennis-spilleren Ryan Sweeting (28).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Kaley Cuoco (29) gjør det karrieremessig veldig bra om dagen. Etter suksessen med TV-serien Big Bang Theory, ble hun kåret til folkets favoritt, og nå er serien klar for sin niende sesong. 

For en uke siden fortalte hun også at hun har fått drømmekroppen etter ett år med streng diett.

Ble enige om skilsmisse

Men på privaten ser livet ut til å være mer turbulent. Lørdag ble det klart at Cuoco skiller seg fra ektemannen, tennis-spilleren Ryan Sweeting (28). Det bekrefter en talsmann til magasinet People.

Paret skal ifølge talsmannen ha vært enige om å gå fra hverandre.

Paret giftet seg 31. desember 2013, og ekteskapet varte i 21 måneder.

Har kjempet mot skilsmisserykter

Det siste året har paret blitt utsatt for en rekke skilsmisse-rykter, og i april svarte Cuoco på ryktene på Instagram:

– Vi er i ferd med å bli skilt, kan du ikke se det!!?! skrev hun, ved siden av fire bilder av paret som klemmet og kysset.

Nå er imidlertid bildene fjernet fra Instagram-kontoen. Det ser ut til at Cuoco finner trøst hos kjæledyrene sine. Lørdag har hun nemlig først har lagt ut et bilde av hunden sin merket med #mood, deretter delte hun bilder av sin nyinnkjøpte hest.