Sosiale medier gjør narr av Lucy Bronze og kvinnefotball i FIFA 16.
Sosiale medier gjør narr av Lucy Bronze og kvinnefotball i FIFA 16.

Gjør narr av kvinnefotball i FIFA 16 med strykebilde

Men Lucy Bronze kommer med svar på tiltale. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da EA Sports i mai annonserte at FIFA 16 for første gang skulle ha med kvinnelag i spillet, flommet det over med kjønnsdiskriminerende kommentarer og vitser om mensen på sosiale medier.  

Ikke helt uventet er det fortsatt noen som gjør narr av spillets nye utvidelse, og nå går et manipulert bilde av Englands Lucy Bronze som stryker klær midt på banen sin seiersgang på Twitter.  

Twitterkontoen The Football Bible er blant dem som har lagt ut bildet. 

«Og nå har de begynt :-)», skriver de. 

Bronze, som scoret et nydelig mål da England sendte Norge ut av sommerens VM-sluttspill i Canada, har imidlertid kommet med et svar til bildet. 

«Bet this had some people CREASED. Sorry to disappoint whoever made it.. I dont actually own an iron», skriver hun. (Creased er et engelsk slanguttrykk for morsomt.). 

Bronse til Bronze
Manchester City-spilleren får skryt for svaret sitt og mange benytter anledningen til å sende av gårde et stikk mot prestasjonene til det engelske herrelandslaget.  

«Selv om Lucy Bronze stryker mens hun spiller fotball ville hun fortsatt være bedre enn mennene #bronsemedalje», twitrer brukeren Boo. 

Ironisk nok tok Bronze og England en sensasjonell bronsemedalje i sommerens VM etter at de vant 1-0 mot Tyskland i bronsefinalen.