FIKK KAKE I FLEISEN: John Arne Riise feirer 35 år i dag, og fikk seg litt av en overraskelse. Foto: NTB Scanpix og Facebook (innfelt)
FIKK KAKE I FLEISEN: John Arne Riise feirer 35 år i dag, og fikk seg litt av en overraskelse. Foto: NTB Scanpix og Facebook (innfelt)

Dette hadde ikke John Arne Riise forventet på bursdagen sin

Riise blir 35 år, og feirer dagen med fotballkompisene i India. Se video.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

John Arne Riise blir i dag 35 år, og dagen har ikke gått upåaktet hen blant de andre spillerne på fotballspillerens nye lag.

Riise byttet nylig klubb, og spiller nå for Delhi Dynamos i India. Og i India feirer man ikke bursdag på helt samme måte som i Norge.

Kake i fleisen

På et arrangement hvor flere av spillerne på Delhi Dynamos var samlet, ble bursdagskaken tatt fram og gjort klar til Riise. Men kaken skulle tydeligvis ikke spises. Den skulle gnis inn i ansiktet på bursdagsbarnet.

I videoen som Riise selv har lagt ut på sin Facebook-profil, ser man at det først er en av de andre spillerne som får bursdagskaka i ansiktet, før den etter hvert finner veien til Riise og rett i fleisen på han.

Det ser ut som om den nye, indiske spilleren har akseptert at det er slik man feirer bursdager i sitt nye hjemland.

Se videoen under:

Slik feirer man tydeligvis bursdag i India En herlig gjeng må jeg si ❤️ Takk til Malouda for kaken

Posted by John Riise on 24. september 2015

Hylles av kona

John Arne hylles også av kona på Facebook.

Hun har lagt ut et bilde fra et bryllup paret var på i forrige uke, og skriver en ekte kjærlighetserklæring til sin mann under bildet.

«Kjære gullet mitt.Gratulerer så mye med dagen. Du er et fantastisk menneske, og jeg kunne ikke vært mer stolt. Jeg har aldri møtt en mer positiv og sprudlende person- og du sprer virkelig god energi rundt deg. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte. I dag skal du feires!» skriver Louise Angelica Riise på Facebook.

Kjære gullet mitt ❤️Gratulerer så mye med dagen. Du er et fantastisk menneske, og jeg kunne ikke vært mer stolt. Jeg...

Posted by Louise Angelica Riise on 24. september 2015