HERJET MOT BARCELONA: Iago Aspas og Nolito sørget for en festkveld for de lyseblå. I hjemmekampen mot Barcelona vant Celta Vigo 4-1 mot giganten fra Katalonia. REUTERS/Miguel Vidal
HERJET MOT BARCELONA: Iago Aspas og Nolito sørget for en festkveld for de lyseblå. I hjemmekampen mot Barcelona vant Celta Vigo 4-1 mot giganten fra Katalonia. REUTERS/Miguel Vidal

Liverpool-flopp scoret to da Barcelona ble knust

Barcelona sendt hjem som slakt etter 1-4-tap for Celta Vigo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Celta Vigo-Barcelona 4-1

Iago Aspas var alt annet enn en suksess under sitt opphold i Liverpool. Den spanske spissen ser derimot ut til å trives langt, langt bedre i Celta Vigo.

Det viste 28-åringen ettertrykkelig onsdag kveld.

I hjemmekampen mot Barcelona scoret Aspas to ganger da Celta Vigo smått utrolig slo katalanerne 4-1. Tapet var Barcelonas første etter en feilfri start på La Liga-sesongen.

– Vi må bare gratulere Celta, de var det beste laget i dag. De var overlegne i angrep, på midtbanen og i forsvar. Det er kun det jeg har å si, sier Barca-trener Luis Enrique ifølge NTB.

Nolito sto for kampens første scoring, en perle helt oppe i vinkelen. Så fulgte Aspas opp med en lekker chip over Marc-André ter Stegen før han enkelt satte inn 3-0 drøyt ti minutter ut i andre omgang.

Neymar blåste liv i Barcelona med en scoring 20 minutter før full tid. Det var likevel ikke nok for Neymar, Lionel Messi, Luis Suárez og de andre superstjernene.

Den svenske innbytteren John Guidetti satte inn sitt første mål for Celta Vigo minutter senere og sørget med det for at det endte med 4-1-seier til Celta Vigo.

Celta ligger nå på andreplass i La Liga etter en strålende sesongstart. Øverst ligger Real Madrid etter med bedre målforskjell etter 2-1-seieren over Athletic Bilbao.