FORTELLER OM BRYLLUPSREISEN: Justin Theroux og Jennifer Aniston var på bryllupsreise på Bora Bora. Her avbildet på Oscar-festen tidligere i år.  FOTO: EVAN AGOSTINI /
FORTELLER OM BRYLLUPSREISEN: Justin Theroux og Jennifer Aniston var på bryllupsreise på Bora Bora. Her avbildet på Oscar-festen tidligere i år.  FOTO: EVAN AGOSTINI /

Theroux og Aniston letter på sløret om den hemmelige bryllupsreisen

Det nygiftede paret bodde på resort til 33.000 kroner natta på Bora Bora.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i august at skuespillerparet Jennifer Aniston (46) og Justin Theroux (43) lurte alle – det som skulle være et bursdagsselskap, viste seg å være en topphemmelig bryllupsfest.

Paret er blant de hotteste i kjendisverden, og de gjør så godt de kan for å holde privatlivet hemmelig. På bryllupsfesten var det superstrenge regler rundt vielsen og festen. Mobilene ble inndratt, og det var totalt foto- og delingsforbud

Også parets romantiske bryllupsreise har blitt holdt topphemmelig. Nå tar imidlertid Theroux' selv bladet fra munnen og fortalt om det romantiske ferien på Bora Bora.

– Det var en fantastisk bryllupsreise. Vi tenkte på det – vi kunne dra på en normal bryllupsreise, eller vi kunne dra med venner, fortsette festen, slappe av og ha det moro, sier han til bladet Extra.

Tok med venner og familie

For det var akkurat det paret gjorde – de fortsatte bryllupsfeiringen i ferieparadiset sammen med nøye utvalgte venner og parets familier.

Sammen med blant andre Jason Bateman, Jimmy Kimmel og Tobey Maguire bodde de på en resort ved sjøen, hvor de deltok på yoga, dro på båtturer og badet. Resorten tar en svimlende sum på over 33.000 kroner per natt, skriver People.

– Det var helt spesielt. Det var vakkert, sier Theroux.

Parets inviterte venn, Jennifer Meyer, la ut et bilde av resorten på Instagram under ferien.

Blir det Jennifer Theroux?

The Leftovers-stjernen svarte også på spørsmålet mange har lurt på: Vil Jennifer Aniston bytte etternavn?

– Jeg fikk henne til å endre begge navn, så nå heter hun Justin Theroux, spøkte han.

– Jeg synes ikke det hadde vært bra om hun gjorde det. Aniston vil alltid henge ved henne om hun vil det eller ei.