KLINTE TIL: Petter Northug jr. var i strålende humør under innspillingen av fredagens Senkveld. Her deler han et kyss med NRKs Live Nelvik, som også er gjest i programmet. TOR GUNNAR BERLAND / FAMLE FLYNET NORWAY
KLINTE TIL: Petter Northug jr. var i strålende humør under innspillingen av fredagens Senkveld. Her deler han et kyss med NRKs Live Nelvik, som også er gjest i programmet. TOR GUNNAR BERLAND / FAMLE FLYNET NORWAY

Northug jr. spøkte med Syden-tur og kysset NRK-profil i Senkveld

Var ikke redd for å tulle med Ayia Napa-oppslagene da han gjestet innspillingen av fredagens talkshow. Benyttet også anledningen til å bli bedre kjent med Live Nelvik.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Petter Northug jr. (29) gjestet innspillingen av Senkveld med Thomas og Harald torsdag kveld. 

En av flere grunner til at langrennsløperen har vært i rampelyset denne uka, er en tilsynelatende fuktig og meget omtalt tur til Ayia Napa på Kypros med sanger Carina Dahl (30).

Programlederne Thomas Numme (45) og Harald Rønneberg (42) var ikke sene med å spøke med Syden-turen til idrettsutøveren, og omtalte reisen som «høydetrening på Ayia Napa». 

– Jeg tror det ligger fryktelig høyt under havet. Det skal man ikke undervurdere, parerte Northug jr.. 

– Jeg lå på de øverste parasollene også. Det er brutalt å komme hit etter å ha vært der, fortsatte han til latter fra publikum.  

Klinte til med NRK-Nelvik

Da Northug jr. fikk følge av TV-personlighet Live Nelvik (32), som for øvrig er gravid, i sofaen, var også stemningen upåklagelig. 

SPØKTE OG LO: Petter Northug jr. var i upåklagelig humør under innspillingen av Senkveld med Thomas og Harald. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / FAMEFLYNET NORWAY
SPØKTE OG LO: Petter Northug jr. var i upåklagelig humør under innspillingen av Senkveld med Thomas og Harald. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / FAMEFLYNET NORWAY

Nelvik benyttet anledningen til å avsløre at hun er en smule forelsket i langrennsesset. Noe som igjen førte til et aldri så lite kyss foran TV-kameraene.

NRK-profilen fortalte at hun ikke er bekymret for at mannen Tore Sagen (34) skal bli sjalu av kyssing på både Northug jr. og på mennene hun dater i programmet «Dama til».

– Han vet at dette er profesjonelt, ha-ha! Men et kyss er utrolig uskyldig. Og han er også i et forhold på jobb. Han kysser på Pernille Sørensen. Jeg oppfordrer ham også til å kysse mer, fordi de er så søte sammen! Så det er veldig lite sjalusi i vårt forhold, sa hun.

Ikke kommet til enighet med Skiforbundet

Northug jr. har også skapt oppslag den siste tiden etter at Skiforbundet mandag kunne meddele at de ikke har kommet til enighet med skistjernen om en avtale for den kommende sesongen.

Mangelen på en såkalt representasjonsavtale med forbundet betyr i praksis at Northug ikke vil kunne gå verdenscupløp eller Tour de Ski til vinteren.

Etter det TV 2 erfarer, skal det nå være avtalt et møte mellom Skiforbundet og Northug Jr.. Møtet skal bli avholdt i løpet av de nærmeste dagene.

– Jeg håper vi snart har en løsning og at jeg er klar for å gå ski, sa 29-åringen på Senkveld.

Northug om fyllekjøringen: – Brutalt år

En annen ting skiløperen også kommenterte, var den mye omtalte fyllekjøringen, som han ble tatt for i mai i år. Northug jr. beskriver hendelsen som «flau» og er ikke i tvil om at den preget året.

– Det har vært et brutalt år. Jeg stod i et veikryss etter det som skjedde 4. mai. Og jeg var nødt til å ta et valg om jeg ville fortsette med ski eller gjøre noe helt annet, sa han åpenhjertig.

Veien tilbake til motivasjonen var lang, både for langrennsstjerna og dem rundt ham.

– Etter hvert fant jeg gleden med å trene. Og jeg fant motivasjonen mot å satse mot et nytt VM. Det var tøft for meg, og ikke minst familien og støtteapparatet og de, rundt meg. Men vi klarte å legge en plan og å få motivasjon.

Se hele intervjuet med Northug jr. i Senkveld med Thomas og Harald fredag klokken 22.15 på TV 2.