Carina Dahl hemmelighetsfull om sydenturen med Northug

Musikeren og den tidligere glamourmodellen er aktuell med ny låt, men den store snakkisen er likevel noe helt annet. Se innslaget her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Natt til søndag kom Carina Dahl og Petter Northug hjem fra Kypros-turen som har skapt store overskrifter de siste dagene.

For mens diskusjonen hjemme i Norge gikk om Northug ville få lov til å gå verdenscupen på ski i vinter, så var Northug og Dahl på en tilsynelatende spontantur til feriestedet Ayia Napa etter en fuktig kveld på byen i Oslo.

PÅ FOTBALLPUB: Magnus Carlsen, Carina Dahl og Petter Northug på sportspuben O'Learys i Oslo natt til fredag. Foto: Snapchat
PÅ FOTBALLPUB: Magnus Carlsen, Carina Dahl og Petter Northug på sportspuben O'Learys i Oslo natt til fredag. Foto: Snapchat

Ville ikke svare

Onsdag morgen var Carina på God morgen Norge, og der var det ikke snakk om at hun ville lette på sløret å si noe som helst om den famøse ferieturen.

– Du har vært på en liten sydentur. Hvordan var det i Ayia Napa? sier programleder Peter Bubresko til Carina.

– Nå er vi jo her for å snakke om musikken min da, og jeg er vel ikke forpliktet til å snakke om alt annet man gjør, sier hun og prøver å le det bort mens hun vrir seg tydelig ukomfortabel i sofaen.

– Men skjønner du at jeg spør?

– Ja, jeg skjønner det, selvfølgelig. Det var varmt. 

Turen varte bare fra fredag morgen til søndag ettermiddag, men på den tiden rakk Carina å legge ut flere bilder på sin egen Snapchat-profil, med tekster som levnet liten tvil om at det var en spontan tur. 

Northug får svare selv

På spørsmål om Northug hadde snakket noe om sin egen deltakelse i verdenscupen mens de var på ferie, prøver Carina å svare så bestemt hun klarer for å ikke få flere ferie-spørsmål.

– Det får du ta med han! sier hun så bestemt hun klarer. 

– Er det drømmemannen forresten, som du fant på den baren? Da tenker jeg på hodet til Carlsen og kroppen til Northug, sier en programleder som tydeligvis begynner å bli litt lei av ikke å få svar.

– Nei, herregurd, sier Carina og ler rått.

 Se hele innslaget fra God morgen Norge hvor hun gjør alt hun kan for å vri seg unna spørsmålene, i videoen øverst.

Festet med Carlsen

Festen som førte Carina Dahl og Petter Northug til Kypros startet egentlig som en fotballkveld på utestedet O'Learys i Oslo. Der var også verdensmester i sjakk, Magnus Carlsen med på festlighetene.

Gjengen så fotballkamp på sportspuben, og inntok ikke ubetydelige mengder alkohol. Carina Dahl har selv postet videoklipp på sin åpne Snapchatprofil fra kvelden og natten. I tillegg til Petter Northug og Magnus Carlsen var blant andre Dahls kjæreste Stian Lund med på festen, men det er ikke bekreftet om han var med på ferieturen.

 Under her ser du video av Carina og Petter ankomme Gardermoen etter Ayia Napa-turen. Northug snur i døren.