GOD START: Mange benket seg foran skjermen da Farmen hadde premiere på TV 2 mandag kveld. I snitt fulgte 870 000 sendingen. FOTO: Espen Solli / TV 2
GOD START: Mange benket seg foran skjermen da Farmen hadde premiere på TV 2 mandag kveld. I snitt fulgte 870 000 sendingen. FOTO: Espen Solli / TV 2

Knallstart for Farmen

Nærmere en million seere så Farmen-premieren i går kveld. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag kveld startet Farmen igjen på TV 2, og det er det tydeligvis mange som har ventet på. På det meste så nærmere en million seere på Farmen-premieren. I snitt fulgte 870 000 seere sendingen. 

Skaper debatt

Allerede etter første program har Farmen skapt debatt i sosiale medier etter at det ble uenighet på gården om hvordan hundevalpen skal oppdras. Både deltakerne og tv-seerne er uenige i om hvorvidt det er greit å ta valpen i nakkeskinnet som en del av oppdragelsen. 

Programdirektør i TV 2, Jarle Nakken, bekrefter at det blir mye dramatikk fremover. 

– Årets Farmen er en dramatisk sesong, ikke nødvendigvis på krangling eller dårlig stemning, men deltakerne må håndtere flere ting som oppleves veldig dramatisk. Og det får konsekvenser. Det er bare å glede seg til elleve intense Farmen-uker på TV 2, sier Jarle Nakken. 

Strålende fornøyd 

Programdirektøren er strålende fornøyd med tallene. 

– Farmen er et fantastisk konsept, og årets sesong er blant de beste som er laget. Vi er strålende fornøyd med tallene og gleder oss over responsen mens vi samtidig fokuserer videre, sier han i en pressemelding, og fortsetter med utsiktene for høsten: 

– Vi har enda flere premierer på TV 2 i tiden fremover, med både Okkupert som er vår største dramaserie noensinne og Oppdrag Norge med Truls Svendsen, samt at vi snart rebrander enda en kanal. Jeg tror dette blir en hektisk men fantastisk bra høst for TV 2. 

Nesten rekord

Årets premiere av Farmen er den mest sette siden 2010, og var bare 6000 seere unna å sette tidenes rekord. 

– Den gang var det 875.000 seere som så premieren på TV 2. Fjorårets premiere hadde 846.000 seere, mens i 2013 var det 732.000 seere på første episode. Så i dag er det virkelig lov å være blid, sier TV 2s kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i pressemeldingen.