TIPPER: Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver eneste dag.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIPPER: Rekdal håndplukker kamper fra Langoddsen hver eneste dag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Rekdal ser til England i oddstipset

Tirsdagens oddstips består av tre kamper fra engelsk National League.

Annonse:

BROMLEY FC - KIDDERMINSTER (NATL) H: 1,70 U: 3,30 B: 3,50
Alle tre kamper er fra Vanarama National League, tidligere Conference. Altså nivå fem i engelsk fotball. Bromley er nyopprykkede og fikk en tøff start, men nyter en bra periode med fire strake seire nå. Sist vant de hele 7-3 over Torquay på bortebane. Klubben trenes forøvrig av Mark Goldberg, en tidligere IT-milliardær som kjøpte Crystal Palace i 1997 og hentet inn folk som Terry Venables, Tomas Brolin og Attilio Lombardo. Det endte med nedrykk og personlig konkurs med tap av over 40 millioner pund måneder senere. Nå er han på sin tredje periode som Bromley-manager. Kidderminster Harriers ligger sist i ligaen med bare fem poeng, og er nå managerløse etter Gary Whild gikk av i går. Han var på sitt femte år i klubben. De tapte 0-2 for Lincoln City på søndag, og den kampen ble skjebnesvanger. Den tidligere Blackburn-keeperen Tim Flowers er trener i klubben, men takket nei til manager-jobben. Dermed ble det opptil spillerutvikler Colin Gordon å lede laget. At Flowers velger å takke nei til manager-jobben er ikke nødvendigvis et positivt tegn.

Spill TV 2 Premier League-manager!

HALIFAX - GATESHEAD (NATL) H: 2,60 U: 3,05 B: 2,15
Halifax Town ligger nest sist i ligaen med seks poeng, og er i likhet med Kidderminster managerløse akkurat nå. Gareth McClelland er midlertidig manager. De er ubeseiret på fire hjemmekamper, men de fire motstanderne er vesentlig svakere enn Gateshead. Gateshead gjør det sterkt, ligger på fjerdeplass med 22 poeng. De gikk på et arbeidsuhell mot Welling United forrige kamp, men er 7-1-3 så langt og bør ha en god mulighet mot bunnlaget Halifax.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

MACCLESFIELD - BARROW (NATL) H: 1,95 U: 2,95 B: 3,10
Disse lagene ligger midt på nedre halvdel av tabellen, med Barrow ett poeng foran Macclesfield. Macclesfield har bra hjemmeform med 3-1-1 så langt, Barrow har svært svak borteform med 0-1-4. Macclesfield viste lovende takter på lørdag, da de knuste serieleder Forest Green Rovers hele 4-1 hjemme på Moss Rose Ground. Macclesfield trenes forøvrig av John Askey, en mann som har vært i klubben sammenhengende siden han ankom som spiller i 1984. Barrow AFC er altså veldig svake borte, og tapte i tillegg 1-3 for Aldershot hjemme på lørdag. Klubben er nyopprykkede til dette nivået, men selv i opprykkssesongen i National League North var de middelmådige på bortebane.