Ordknapp Northug og Carina Dahl hjemme fra Kypros-tur

Petter Northug var ikke interessert i å si noe om Kypros-turen da han kom hjem natt til søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Petter Northug (29) og den tidligere glamourmodellen Carina Dahl (30) har vært på en mye omtalt tur til Ayia Napa på Kypros de siste par dagene. 

ENDTE I SYDEN: Dahl på flyet til Kypros. Foto: Snapchat / Carinadahl.
ENDTE I SYDEN: Dahl på flyet til Kypros. Foto: Snapchat / Carinadahl.

Fredag morgen reiste de to, og Dahl postet flere bilder på sosiale medier både før, under og etter reisen. I disse bildene ga hun tydelig uttrykk for at reisen hadde vært spontan.

– Skulle bare ta en rolig fotballkveld, skriver hun på et av bildene hun postet på Snapchat fredag.

Hjemme natt til søndag

Allerede natt til søndag var de hjemme igjen, og flyet deres landet på Oslo Lufthavn på Gardermoen like over midnatt. 

Da Northug så de to pressefolkene som hadde møtt opp, snudde han i døra. Dahl gikk ut, men ville ikke si noe til TV 2 om turen.

Ankomsten kan du se i videoen over.

PÅ FOTBALLPUB: Magnus Carlsen, Carina Dahl og Petter Northug på sportspuben O'Learys i Oslo natt til fredag. Foto: Snapchat
PÅ FOTBALLPUB: Magnus Carlsen, Carina Dahl og Petter Northug på sportspuben O'Learys i Oslo natt til fredag. Foto: Snapchat

Festet med Carlsen

Det hele begynte torsdag kveld. Da festet Dahl sammen med en vennegjeng på O'Learys sportspub i Oslo. Med på festen var verdensmester i sjakk Magnus Carlsen (24) og skikongen Northug.

Gjengen så fotballkamp på sportspuben, og inntok ikke ubetydelige mengder alkohol. Carina Dahl har selv postet videoklipp på sin åpne Snapchatprofil fra kvelden og natten. I tillegg til Petter Northug og Magnus Carlsen var blant andre Dahls kjæreste Stian Lund med på festen.

Etter at flere brett med shots og mange øl var inntatt, bestemte gjengen seg for å vende snuten mot varmere trakter, nærmere bestemt den beryktede kypriotiske partybyen Ayia Napa.

Koste seg

TV 2 har ikke fått bekreftet at det var andre i reisefølge, og Dahls kjæreste skal ikke ha vært med.

Lørdag postet eieren av den norske restauranten Odin, et bilde av de to sammen med glamour-fotograf Erlend Stokkedal.

«Hyggelig besøk på Odin av Petter Northug, Carina Dahl og Erlend Stokkedal», skriver eieren Sotiris Papadopoulos på Facebook.

Ifølge restaurant-eieren drakk både Carina og Petter alkoholfritt, før de dro ut på en bar til bar-runde.

– Jeg kjenner Erlend godt, og det var en super kveld, sier Sotiris til TV 2.

– Planlagt ferie

 Det har stormet rundt Northug den siste tiden etter at Skiforbundet mandag kunne meddele at de ikke har kommet til enighet med skistjernen om en avtale for den kommende sesongen. Mangelen på en såkalt representasjonsavtale med forbundet betyr i praksis at Northug ikke vil kunne gå verdenscupløp eller Tour de Ski til vinteren.

Konfliktens kjerne dreier seg om at Northug har matvarekjeden Coop som privat sponsor, mens forbundet har konkurrenten Spar.

Ifølge Adresseavisen, forteller Northugs manager at reisen var planlagt.

– Petter har nylig kommet hjem etter tre uker med tøff trening i høyden. Han har reist på en lenge planlagt langhelg til varmere strøk, sier Are Sørum Langås til adressa.no.

Planlagt eller ikke, nå er iallefall ferien over for denne gang for Northug.