Christian Benteke feirer scoring mot Bournemouth. FOTO: PETER BYRNE /
Christian Benteke feirer scoring mot Bournemouth. FOTO: PETER BYRNE /

Rekdal tror på Liverpool

Norwich City gjester Anfield i TV 2-sendt oppgjør - sjekk søndagens oddstips!

Annonse:

LIVERPOOL - NORWICH (PL) H: 1,55 U: 3,75 B: 4,90
Premier League. Liverpool har tapt to på rad for West Ham og Manchester United i ligaen, men imponerte med et bra resultat i Europa League. Det ble 1-1 mot Bordeaux på bortebane selv om Rodgers hvilte mange spillere. Her er en must-win kamp for Liverpool, mot nyopprykkede Norwich som har like mange poeng. De vant 3-1 over Bournemouth sist, og har gjort eksperttipsene til skamme i starten av sesongen. Coutinho er tilbake fra suspensjon for Liverpool, det er svært viktig. Sturridge og Henderson er fortsatt ute. Norwich får tilbake stopper Whittaker fra karantene. Hooper og Mulumbu er ute med skade for bortelaget.

Spill TV 2 Premier League-manager!

ST. ETIENNE - NANTES (L1) H: 1,60 U: 3,10 B: 5,50
Ligue 1. St. Etienne spilte altså 2-2 mot Rosenborg på torsdag. Franskmennene er nok skuffet over det resultatet, selv om Rosenborg fortsatt er et kjent navn i europeisk toppfotball. De har startet positivt med ti poeng på fem seriekamper, og står med tre strake seire i Ligue 1. Sist slo de Montpellier 2-1 på bortebane. Skal her opp mot Nantes, som også hadde en positiv start. Men der har lykken snudd seg, og nå står de med to strake 0-2 tap for Bordeaux og Rennes. Nantes spisspar Adryan og Sigthorsson må begge stå over grunnet karantene. Begge fikk direkte rødt i forrige kamp mot Rennes.

Sjekk alle oddstipsene - nye hver dag!

FREDRIKSTAD - BRYNE (OBOS) H: 2,00 U: 3,25 B: 3,00
OBOS-ligaen. Fredrikstad tapte hele 1-5 for Brann i Bergen sist, men hjemme på stadion i Fredrikstad er de vriene å slå. De har slått Sandnes Ulf og tatt poeng fra Sogndal der nylig. Allikevel blir det litt for mye uavgjort. De er kun tre poeng over nedrykksstreken, og dersom Arne Erlandsens redningsaksjon skal lykkes, må de ta flere trepoengere hjemme. De har en mulighet til det mot Bryne, som hadde fem strake uten seier før de slo kriserammede Hønefoss 3-2 hjemme sist. På fire av de kampene scoret de ikke mål. På bortebane har Bryne tapt fire strake kamper, men det skal bemerkes at tre av de er mot sterke lag som Sandnes Ulf, Sogndal og Hødd. Henrik Johansen er antagelig tilbake fra skade for FFK.