Hva får du for 200 dollar? En kaksevilla med utsikt!

Det er bare én liten hake ved det generøse tilbudet …

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

390 kvadratmeter med panoramautsikt over elven.

Slik luksus kan alle med 200 dollar å øse vekk ta seg råd til nå: For Rhonda Pennington og familien gir nå i praksis vekk eneboligen sin i Vevay, Indiana etter over 20 år.

Det vil si: Det er snarere du som må selge deg selv. Pennington-familien vil nemlig gi vekk huset til den som fortjener det mest, eller kommer med den beste begrunnelsen for hvorfor de er den beste kjøperen.

Derfor har de nå utlyst en konkurranse: Den som på 200 ord (eller mindre!) kommer med nettopp den beste begrunnelsen, får tilslaget: Svær enebolig for 200 dollar – eller vel 1600 norske kroner.

– For oss har dette huset vært et samlingssted for alt – bursdager, eksamensfeiringer, bryllup. Det er virkelig et sted fullt av minner for oss, sier Pennington til Local 12 News.

De prøvde først å selge huset på det åpne markedet, men fikk ikke napp. Samtidig så de tilsvarende stunt i andre deler av USA. Etter å ha sett hvordan noen loddet ut en Bed & Breakfast i delstaten Maine, bestemte de seg:

Derfor satte de opp en nettside og utlyste en stilkonkurranse.

– Jeg tenkte, «hvorfor ikke?». Dette ville gi noen en fantastisk mulighet. Vi kan ikke helt ta oss råd til å gi vekk huset, siden vi som alle andre har boliglån. 

De 200 dollarene er dermed noe alle som hiver seg inn i kampen må betale. Om ikke 2000 melder seg på, får du pengene tilbake – pengene blir satt på sperret konto. Passerer de 2000, så blir det trukket en vinner.

Pennington-familien lever nå ut drømmen om å bo på gård, og håper at huset deres kan gi samme mulighet for noen andre.

  • Påmeldingsfristen er 29. september.