MANGLER MOTSTANDER: Cecilia Brækhus står uten motstander til comebacket i ringen. Foto: Pontus Höök / NTB scanpix
MANGLER MOTSTANDER: Cecilia Brækhus står uten motstander til comebacket i ringen. Foto: Pontus Höök / NTB scanpix

Brækhus-kaos: Må finne ny motstander

Ramona Kühne ble presentert forrige uke, men hun hadde ikke skrevet under på kontrakten.

Oslo (TV 2): Cecilia Brækhus skal forhåpentligvis tilbake i bokseringen 24. oktober i Düsseldorf. Fredag i forrige uke ble verdensmester Ramona Kühne presentert som motstander, men det viser seg å være en forhastet offentliggjøring.

– Jeg kjører på motorveien

For den 35 år gamle tyskeren hadde aldri skrevet under på kontrakten og nå skal forhandlingene ha brutt sammen. Det bekrefter Kühne på sin Facebook-side:

- Boksekampen min mot Cecilia Brækhus 24. oktober blir ikke noe av. Vi har ikke klart å komme til enighet om kontrakten. Sånn er det med den saken, skriver Kühne.

– Jeg kjører på motorveien i 200 kilometer i timen og har ingen informasjon til deg, sier Ulf Steinforth til TV 2, han er Kühnes promotor.

Fem uker til kamp

K2 (promotorselskapet til Vladimir Klitsjko) og Brækhus må dermed ut på jakt igjen. Det er fem uker til kampen, som går på samme stevne hvor Vladimir Klitsjko møter Tyson Fury.

– Boksing er boksing, alt kan skje. Men det er ingen tvil om at Cecilia bokser i Düsseldorf 24. Oktober, sier Brækhus-manager Rune Brynhildsen til TV 2.