Premier League

<span data-lab-font-icon="icon-play" class="lab-font-icon icon-play"> </span>Har du sett siste Premier Leaks? TV 2-Eivind er prikk lik PL-helt!

Fotballryktene: – Barcelona på stjernejakt i Premier League

Og Chelsea vil bruke 400 millioner kroner på 20 år gammel forsvarsspiller.

For noen lag har sesongåpningen vært av den typen der man lengter etter at overgangsvinduet skal åpne igjen, slik at man atter en gang får sjansen til å forsterke laget.

Derfor fortsetter ryktebørsen i britiske og internasjonale medier å gå varm.

Dette er denne lørdagens rykter:

Fenerbahce fikk bank av Molde i første gruppespillskamp i Europaligaen, men har ikke kuttet ned på ambisjonene av den grunn. Ifølge agenten til Mesut Özil vil den 26 år gamle Arsenal-stjernen med tyrkiske aner få et seriøst tilbud fra den tyrkiske storklubben. Det skriver blant annet The Independent.

En annen Arsenal-stjerne som er ettertraktet er Theo Walcott. Ifølge Mundo Deportivo er vingen en av kandidatene til å erstatte langtidsskadede Rafinha. Lynvingen med den varierende førstetouchen er imidlertid ikke eneste kandidat. Ifølge avisen er speidingen etter en spiller i «Rafinha-stilen» i gang. Andre kandidater er Riyad Mahrez (Leicester), Florian Thauvin (Newcastle), Antonio Candreva (Lazio), Domenico Berardi (Sassuolo), Lasse Schøne (Ajax), Sofiane Feghouli (Valencia) og Karim Bellarabi (Leverkusen). I tillegg skriver avisen at klubben holder seg løpende oppdatert på Carlos Vela (Real Sociedad) og Jesus Navas (Manchester City).

FØLGES MED ARGUSØYNE: Florian Thauvin, Riyad Mahrez, Theo Walcott og Jesus Navas. MONTASJE: NTB scanpix/TV 2
FØLGES MED ARGUSØYNE: Florian Thauvin, Riyad Mahrez, Theo Walcott og Jesus Navas. MONTASJE: NTB scanpix/TV 2

Ricky Alvarez, en gang i tiden linket til nettopp Arsenal, har ikke slått til helt i Inter, eller i Sunderland der han nå er på lån. Ifølge Sunderland Echo nærmer Porto seg en permanent overgang med argentineren.

Chelsea-forsvaret har ikke vært opp til normal standard denne sesongen, og før det tøffe London-derbyet mot Arsenal skriver Metro at interessen for Valencias 20 år gamle forsvarstalent José Luis Gaya blir stadig større. José Mourinho og Roman Abramovitsj vurderer nå å betale hele 20-åringens utkjøpsklausul. Den er på over 400 millioner kroner.

Behovet for et anker på Liverpools midtbane har vist seg stadig større, og nå skriver Liverpool Echo at Brendan Rodgers er interessert i å sikre seg den ettertraktede portugiseren William Carvalho i januar.

Rodgers prøvde seg på mer offensive Arda Turan i sommer. Barcelona hentet tyrkeren fra Atletico Madrid, men på grunn av overgangsnekten kan han ikke spille før ut på nyåret. Derfor ønsket Liverpool å låne tyrkeren første halvdel av sesongen, melder Daily Express. Det samme gjorde Tottenham, men Turan valgte isteden å bli i Barcelona og å holde seg i form bare gjennom treninger.

Liverpool er også ett av mange lag som følger med på Leeds' høyreback/-ving Sam Byrams situasjon. Byram har nektet å signere en ny avtale på Elland Road og har blant annet blitt linket til byrival Everton. Ifølge The Mirror er imidlertid både Arsenal og Swansea også på saken.

Everton må operere i markedet under de aller største stjernene, men finner ofte god verdi for pengene der. Nå vil Roberto Martinez hente Empoli-angriper Riccardo Saponara i januar. I alle fall om man tror Daily Star.