Selena Gomez er lei av Justin Bieber-stempelet

CANCUN/MEXICO (TV 2): Artist og skuespiller Selena Gomez (23) er helt over ekskjæresten Justin Bieber og satser alt på sin egen karriere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selena Gomez er bare 23 år, men har hatt et langt mer turbulent liv enn jenter flest på samme alder. 

– Jeg er ung, men har opplevd mye i livet og opplevd ting som har vært vanskelig, forteller Selena i et intervju med God kveld Norge.

Selena Gomez og Justin Bieber fra 2011 FOTO: AP/CHRIS PIZZELLO
Selena Gomez og Justin Bieber fra 2011 FOTO: AP/CHRIS PIZZELLO

Og det selv med foreldre som har passet godt på, ifølge 23-åringen.

– Min mor lot meg ikke være med på enkelte fester og sa alltid at jeg kunne gjøre jobben min, men så måtte jeg komme hjem, så det var aldri mye rom for meg til å oppleve andre ting. 

Kjæreste med Justin Bieber

Men da hun møtte Justin Bieber tok livet en ny vending. Bieber tok ikke bare jomfudommen til den gang 19 år gamle Selena, han dro henne også med ut i et vilt partyliv.

I fjor gjorde de to det offisielt slutt og Selena uttalte nylig at hun er helt over eksen og har brukt det siste året på å fokusere på karrieren. 

– Jeg synes ikke kvinner skal bli definert ut i fra hva slags forhold de er i. Jeg synes det er fantastisk å være en sterk og selvsikker kvinne, sier 23-åringen.

Aktiv rollemodell

Selena er ikke redd for å vise seg fram på sosiale medier, og med et liv i offentligheten er hun en rollemodell for mange unge jenter, enten hun vil eller ei.

– Jeg har akseptert det, for jeg har vel ikke så veldig mye valg til å ikke akseptere det, ler hun og legger til;

– Jeg har blitt overvåket hele livet mitt, men jeg har aldri latt det hindre meg i de valgene jeg har tatt. Jeg er veldig stolt av den jeg er, avslutter hun.

God kveld Norge ser du lørdager kl. 22.15!