SPANDERBUKSENE PÅ: Zlatan Ibrahimovic gjør seg populær i hjembyen ved å sørge for at alle kan få se PSG-Malmö på storskjerm.  Foto: Action Images via Reuters / Jeff Haynes
Livepic.
SPANDERBUKSENE PÅ: Zlatan Ibrahimovic gjør seg populær i hjembyen ved å sørge for at alle kan få se PSG-Malmö på storskjerm.  Foto: Action Images via Reuters / Jeff Haynes Livepic.

Zlatan betaler for at hele Malmö skal få se returkampen mot Hareide og co.

– Jeg har booket Stortorget. Alle er velkommen!

Zlatan Ibrahimovic vartet opp med en frekk målgivende hælflikk i møtet med Malmö i Paris tirsdag og var avgjørende for at den franske hovedstadsklubben vant 2-0 over gamleklubben. 

Superspissen er likevel elsket i fødebyen, og hans siste bidrag til byens fotballfans gjør han neppe mindre populær.

Returkampen i Malmö 25. november er utsolgt, men nå har Zlatan tatt saken i egne hender for at så mange som mulig skal få se kampen.

– Jeg har booket Stortorget, der kampen skal vises på storskjerm. Alle er velkommen! skriver 33-åringen i sin egen app, Zlatan Unplugged, skriver Aftonbladet.

25. november ligger med andre ord til å bli en festdag av de sjeldne i den svenske byen, da sentrum ventelig vil være full av folk som vil få med seg byens store sønn spille mot gamleklubben i Malmö for aller første gang. 

«Jeg har tidligere garantert at kampen kommer til å bli hørt over hele byen. Nå har jeg i tillegg ordnet det slik at hele Malmö kan få se kampen», skriver han videre, før han litt kryptisk legger til:

«Flere overraskelser kommer den dagen. Jeg er på vei...»

Den første kampen mellom lagene endte som sagt med PSG-seier.

Åge Hareides elever ble tidvis rundspilt, men kom fra kampen med «bare» 0-2 i sekken. Ángel Di María og Edinson Cavani stod for målene.