– Lørenskog vinner ligaen 

Mens ekspertene peker på Stavanger og Storhamar, tror Lørenskog at de kan parkere begge favorittene i kampen om seriemesterskapet denne sesongen – dersom det holder med 95 poeng.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørenskog har skumle planer denne sesongen og har hentet inn hele ni nye forsterkninger i kampen om det gjeveste trofeet. 

TV 2 tok med Tony Romano og Nathan Longpre på en luftig helikoptertur over Oslo. De offensive forsterkningene har kommet til Norge for å plukke poeng og tror «prosjekt Lørenskog» vil bære frukter allerede denne sesongen. 

– Vi er 9 nye spillere, men som jeg forstod så trengte de noen endringer. Vi ser frem til en ny start med Lørenskog, sier Romano. 

27-åringen kom til Lørenskog etter å ha vært med på å kjempe Malmö opp i SHL. Han startet med et brak i seriepremieren og scoret tre mål da Lørenskog banket Kongsvinger hele 13-1. 

– Jeg er glad jeg kom hit. Jeg trengte noe nytt. Nye utfordringer. Jeg pratet med noen kompiser som har spilt i Norge og som anbefalte meg den norske ligaen, sier Romano. 

Nathan Longpre har 218 kamper å skilte med fra American Hockey League. Lørenskog forsøkte å hente han også forrige sesong, men klarte først i sommer å få kloa i 26-åringen som betegnes som et arbeidsjern.

– Jeg er klar for å nå nye høyder med Lørenskog. Vi er begge trygge her nå og er gira på å spille, sier han. 

Og dersom han skal jakte trofeer er Lørenskog den rette plassen å være akkurat nå i følge trener, Kenneth Larsen. Mens Stavanger og Storhamar er tippet på de to øverste plassene denne sesongen tror den unge Lørenskog-treneren at de kan parkere begge i kampen om seriemesterskapet.

– Vi har en målsetting om å nå 95 poeng denne sesongen og dersom det ikke går høyere enn det så vinner Lørenskog ligaen. Når gutta sier det selv så vet jeg at de er interesserte i å gjøre den jobben. Så har vi fått inn en del tyngre spillere som kommer til å gjøre det tøft for motstanderne i år, sier Larsen. 

Stavanger vant ligaen med 100 poeng i fjor mens Storhamar endte med 95 poeng. 

Dersom ligaen vinnes med mer tror Larsen at fjordårets dobbeltvinner går til topps igjen. 

– Dersom det går over 95 så tror jeg at det er Stavanger som kommer til å ta det, sier Larsen.