HAR FÅTT SEG NY KJÆRESTE: Chris Medina (31) har blitt sammen med norske Silje Skylstad Gotaas (29), og han bruker all sin ledige tid i Norge. Foto: Privat.
HAR FÅTT SEG NY KJÆRESTE: Chris Medina (31) har blitt sammen med norske Silje Skylstad Gotaas (29), og han bruker all sin ledige tid i Norge. Foto: Privat.

Slik reagerte fansen da Chris Medina gikk fra sin trafikkskadde forlovede

Nå har Chris Medina fått seg norsk kjæreste, men bor fortsatt med eksen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med kjælighetssangen «What are words» smeltet Chris Medina (31) en hel verden for fire år siden.

Han fortalte den rørende historien om kjæresten Julianna som ble skadet i en trafikkulykke rett før de skulle gifte seg, og hvordan han ville bli ved hennes side og holde løftene han hadde gitt henne, selv om hun var blitt lam.

Derfor ble det et sjokk for fansen da han i fjor fortalte at han hadde brutt forlovelsen med Julianna, etter 13 år som kjærester.

Nå forteller han til TV 2 at han mistet svært mange fans den dagen bruddet ble offisielt.

– Det rant inn med hatmail, og jeg mistet tusenvis av følgere i sosiale medier. Det føltes som om alle la meg for hat, forteller Chris Medina til TV 2.

Reiser mellom kjæresten og eksen

Det var en vanskelig tid, men aller viktigst for Medina var det at Julianna skulle støtte avgjørelsen. 

– Det har ikke vært lett for henne, men vi har blitt enige om valget, forklarer stjernen.

I våres ble det kjent at Medina har funnet lykken med norske Silje Skylstad Gotaas (29). Nå deler Medina tiden sin mellom kjæresten i Norge og eksen Julianna, som han fortsatt bor sammen med når han er i USA.

Han forteller at de to fortsatt står hverandre svært nære, og at han var ved hennes side da hun nylig ble lagt inn på sykehus i hui og hast. 

Ikke sjalu kjæreste

– Blir ikke din nye kjæreste sjalu av denne bosituasjonen?

– Dette er en uvanlig situasjon for alle parter. Silje har ikke nevnt det noen gang eller spurt om hvor lang tid det vil ta før situasjonen endrer seg. Det synes jeg er stort av henne. Jeg beundrer henne veldig, sier Medina.

Det siste året har Medina vært rundt seks måneder i Norge til sammen. Han avslører at han planlegger å flytte til hit på sikt – for godt.

TID MED EKSEN: Chris Medina (31) og ekskjæresten Juliana Ramos. Foto: Privat.
TID MED EKSEN: Chris Medina (31) og ekskjæresten Juliana Ramos. Foto: Privat.

– Jeg elsker vakre Norge, og jeg prøver å lære meg norsk. Silje har festet post-it-lapper med norske ord på alt hun har hjemme, så hun prøver å lære meg en del. Planen er å flytte hit, men det er mye jeg må ordne først. Det er mye jeg forlater i USA, sier Medina.

Vurderer kjærlighetssang om Silje

Torsdag var han på besøk hos God morgen Norge, hvor han framførte sin nye singel, «Make it home». Han forteller at han håper på å ha et album klart til neste sommer.

– Kommer du til å skrive noen kjærlighetssang om Silje?

– Ja, hun er svært inspirerende, så det sier jeg ikke nei til. Hun er ambisiøs, intelligent og den søteste jeg har møtt, smiler han.