Stadig flere velger Dekkhotell. Og velger du Dekk1, er du også garantert at de har plass.
Stadig flere velger Dekkhotell. Og velger du Dekk1, er du også garantert at de har plass.

Derfor bør du også velge dekkhotell

Stadig flere benytter seg av proffene.

Å ha dekkene på dekkhotell blir stadig mer populært. Ved å la proffene ta seg av både hjulskift og lagring, sikrer du at dekkene dine blir forskriftsmessig lagret i forhold til temperatur, lysforhold og stablemåte.

Dekkene blir også vasket nøye før de blir satt til lagring. I tillegg blir dekkene sjekket grundig i forhold til slitasje og mønsterdybde, slik at du vet at de er trygge når de skal på igjen.

Et av selskapene som satser stort på dekkhotell, er Dekk1 som har butikker over hele landet. Kjeden har bygget ut dekkhotell-kapasiteten i takt med den økte etterspørselen, og garanterer at de alltid har plass i sine dekkhotell.

– Vi merker at stadig flere ønsker å ha dekkene på dekkhotell hos oss, derfor har vi sørget for å ha lokaler med god kapasitet, forteller regionsjef i Dekk1 Ole Hedmand.

Vinn Vinterdekk fra Dekk1 her:

Å benytte Dekkhotell bidrar til å gjøre bilholdet og hverdagen enklere for mange. Og det er ikke en spesiell gruppe som skiller seg ut. På kundelisten hos Dekk1 finner vi folk med alle typer personbiler.

– Hos oss er det alt fra folk med store SUVer som har dekk som er tunge å håndtere, til folk med mindre biler og dimensjoner som har oppdaget fordelene med å ha dekkene på dekkhotell hos oss, forklarer Ole Hedmand.

Som en følge av mer avansert teknikk i dekkene de siste årene, er det også blitt viktigere med fagkunnskap på håndtering av elektroniske dekktrykksensorer( TPMS). – Det bidrar også til at mange synes det er trygt å overlate lagringen og hjulskiftet til oss, sier Ole Hedmand hos Dekk1.

Dekk1 tilbyr også alle kundene som har dekk på dekkhotell en egen garanti, PåVei1- garantien, om noe skulle gå galt med dekkene når du er ute og kjører.

Det blir stadig mer å passe på rundt dette med dekk og dekkskift. Ved å bruke dekkhotell hos Dekk1 er man sikret god service av fagfolk.
Det blir stadig mer å passe på rundt dette med dekk og dekkskift. Ved å bruke dekkhotell hos Dekk1 er man sikret god service av fagfolk.

– Alle som har dekkhotell hos oss får gratis veihjelp om noe skulle skje med dekkene når de er ute og kjører. Da rykker vi ut og fikser slik at du kan rulle videre, forteller Hedmand.

Les mer om PåVei1-garantien fra Dekk1 her:

Hjulskiftene er inkludert i prisen når du benytter Dekkhotell hos Dekk1.

Alle dekkhotell-kundene mottar innkallelse på SMS når det er tid for hjulskift, og muligheten til å booke time via internett.