Deila ber om å bli sparket om Celtic ikke vinner ligaen

Nordmannen slår tilbake mot kritkerne på en noe spesiell måte.

Glasgow (NTB): Tapet mot Aberdeen har satt ytterligere press på Ronny Deila. Celtic-treneren slår tilbake mot kritikerne.

Se høydepunktene fra oppgjøret i videovinduet øverst!

– Dersom vi ikke vinner ligaen, spark meg. Det er ikke noe problem. Men vi kommer til å vinne ligaen. Det skal vi vise i de kommende kampene. Slakt meg heller om vi ikke vinner ligaen, sier Deila.

To år på rad har Celtic feilet i kvalifiseringen til Mesterligaen. Nå halter Glasgow-giganten også i serien, hvor Aberdeen leder med fem poeng.

– Jeg mener Celtic har tapt i Aberdeen tidligere, ikke? Jeg vet ikke, men jeg tror det har skjedd tidligere. Så vær så snill, jeg har full tiltro til mitt lag. Jeg har troen på det vi driver med. Så la oss se dette i perspektiv. Vi skal spille ytterligere 31 kamper. Vi kommer til å vinne ligaen, sier Deila til avisen The Scotsman.

– Vi har en klar målsetting. Snakk med meg i April, så ser vi hvor vi ligger. Vi er veldig sikre på at vi vil toppe tabellen ved sesongslutt, fortsetter den tidligere Strømsgodset-treneren.

Det blir spekulert i om Deila var i krisesamtaler med Celtic-direktør Peter Lawwell etter tapet i Aberdeen. Det avviser nordmannen. (©NTB)