Elton John trodde han ble oppringt av Russlands president Vladimir Putin for å prate om homofiles rettigheter. Foto: Scanpix
Elton John trodde han ble oppringt av Russlands president Vladimir Putin for å prate om homofiles rettigheter. Foto: Scanpix

Russiske spøkefugler hevder de lurte Elton John

To russiske komikere sier de utga seg for å være president Vladimir Putin og lurte Elton John. Artisten la tidligere ut en melding på sosiale medier om at Putin hadde ringt ham for å snakke om homofiles rettigheter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Telefonsamtalen kom etter at Elton John hadde ytret ønske om å snakke med Russlands leder om situasjonen for homofile i landet.

– Takk til Vladimir Putin for å rekke ut en hånd og snakke med meg på telefon i dag, lød teksten i en Instagram-melding Elton John la ut mandag kveld, sammen med et bilde av Putin.

De russiske spøkefuglene Vladimir Krasnov og Aleksej Stoljarov, kjent i hjemlandet for sine mange stunt rettet mot kjendiser og politikere, sier det var de som ringte den britiske artisten.

– Han ble veldig glad og sa det var et mirakel at telefonsamtalen fant sted, sier Krasnov til AFP.

Kreml-talsmann Dmitrij Peskov benektet at Putin hadde ringt Elton John, og sa siden at komikerne burde si unnskyld til artisten. (©NTB)