Slik reagerer Mini på penis-spørsmålet til Tusvik og Tønne

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne setter Mini på prøve når han må gjennom en backstage-quiz – men hvor mye vet egentlig Mini om sin egen sport?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag kl 21.40 er det klart for premieren på «Tusvik og Tønne Talkshow» på TV 2.

Ny programleder hver uke

Selv om Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er hovedpersonene i showet, er det hver uke en ny gjest som skal sitte i programlederstolen og forsøke å holde de to komikerne i tøylene.

Mini Jacobsen er gjeste-programleder i Tusvik & Tønne Talkshow på TV 2. FOTO: GEIR EGIL SKOG / TV 2
Mini Jacobsen er gjeste-programleder i Tusvik & Tønne Talkshow på TV 2. FOTO: GEIR EGIL SKOG / TV 2

Sjanseløs Mini

Mini Jacobsen er førstemann ut, og innrømmer allerede før opptakene at han egentlig har gitt opp.

– Jeg er sjanseløs! Vi snakker om to av de mest populære, og kanskje beste komikerne i landet. En god programleder lar alltid gjestene sine skinne, så her tror jeg det bare er å la dem styre showet, forteller Mini til TV 2.

Med Mini på jobb

I forbindelse med et innslag som vises i programmet er Tusvik og Tønne også med Mini på jobb under en fotball-landslagssamling. Det tror Mini at hele nasjonen har tjent på.

– FØR Sigrid og Lisa var med på en landslagssamling så hadde Norge nesten ikke vunnet kamper – etter at de var med på samlingen har landslaget vunnet to kamper. De har hatt en så positiv energi på omgivelsene sine at jeg blir overrasket dersom ikke Per Mathias Høgmo (landslagstrener) ringer dem, forklarer Mini.

Fotball-quiz

Men prøvelsene for gjesteprogramlederen begynner allerede før opptakene i studio – for i sminkerommet har Tusvik og Tønne gjort klar en quiz for Mini. 

Se hvordan det gikk med fotballkunnskapene til Mini i video øverst i saken.

Tusvik & Tønne Talkshow kan du se hver torsdag kl 21.40 på TV 2