– Må håpe på magesjau og mye rart om vi skal ta igjen Rosenborg

Stabæk har gitt opp gullkampen etter tapet på Lerkendal. 

Lerkendal/Bergen (TV 2 Sporten): Anders Ågnes Konradsen steg til værs på overtid og sørget for ellevill hjemmejubel på Lerkendal i søndagens toppkamp mot Stabæk.

Seieren gjør at Rosenborg er hele elleve poeng foran bæringene med sju serierunder igjen, og det gjør at de blå nå medgir at kampen om seriegullet er tapt. I Stabæk-leiren var kun seier godt nok for at håpet skulle leve.

– Å slippe inn i siste sekund gjør det ekstra skuffende, men hadde vi ikke fått tre poeng ville tittelen uansett vært utenfor rekkevidde, sier trener Bob Bradley til TV 2.

Stabæk-kaptein Morten Morisbak Skjønsberg er helt enig i med treneren sin. Det var ikke Konradsens overtidsmål som gjorde mest vondt.

– Om det hadde blitt uavgjort vet jeg ikke om det hadde hjulpet så mye. Det sure er ikke å vinne kampen, for det måtte vi nok ha gjort om vi skulle hatt noe håp om å ta igjen Rosenborg. Det var det som var det sureste i dag, synes jeg, sier han til TV 2.

– Og nå er alt håp ute?

– Det blir meget vanskelig å ta igjen Rosenborg nå. Da må man håpe på magesjau og mye rart, så den blir nok tøff, medgir 32-åringen.

– Vi kom jo hit med et lite håp om å ta tre poeng, men det fikk vi jo ikke til. Vi gjorde et alright forsøk, men fikk ikke i gang spillet vårt som jeg vet vi kan, sier Skjønsberg.