Isabelle Pedersen vant igjen

Isabelle Pedersen fortsetter å prestere godt på korthekken.

Søndag løp Isabelle Pedersen på under 13 sekunder nok en gang, da hun vant 100 meter hekk i det internasjonale stevnet i Rieti. ARKIVFOTO: GORAN STANZL

Søndag løp hun på under 13 sekunder nok en gang, da hun vant 100 meter hekk i det internasjonale stevnet i Rieti.

Hun stormet inn til 12,99 og vant en klar seier foran italienske Giulia Pennella. Hjemmefavoritten fikk 13,14, mens russiske Jekaterina Galitskaja på tredjeplass ble klokket inn til 13,18.

Pedersen har hatt en flott framgang på sensommeren i år. Hun har senket persen til 12,88 på korthekken denne sesongen. Det klarte hun under NM i Haugesund, og tiden og prestasjonen holdt til kongepokal.

I VM i Beijing tok hun seg greit videre fra forsøket til semifinalen. Det endte med at hun var fem hundredeler fra å kvalifisere seg til finalen.

Nå kommer hun til å bosette seg i Arizona i USA for å satse videre med Rio-OL kommende sommer som det første store målet.

I Rieti søndag løp Thomas Roth inn til 5.-plassen i B-finalen på 800 meter. Han fikk 1.47,30. Seieren gikk til egypteren Mohamed Hamada Muhamed med 1.46,87.