Berisha scoret i derbyseier

Veton Berisha utlignet til 1-1 da Greuther Fürth vant 3-2 i derbyet mot Even Hovlands Nürnberg.

SCORET: Veton Berisha utlinet til 1-1 hjemme mot Nürnberg. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Greuther Fürth-Nürnberg 3-2

Veton Berisha utlignet til 1-1 da Greuther Fürth vant 3-2 hjemme mot Even Hovlands Nürnberg i Franken-derbyet.

Byen Fürth og Nürnberg ligger i distriktet Mittelfranken, som er en del av Bayern. Oppgjørene mellom Berishas og Zlakto Tripics Greuther Fürth og Hovlands Nürnberg betyr derfor mye for klubbene.

Det var gjestene som tok kommandoen i oppgjøret. Sju minutter ut i første omgang klemte Guido Burgstaller til fra langt hold. Via en motstander endte ballen i krysset.

Seks minutter før pause viste landslagsspiller Berisha fram egenskapene som gjorde at 2. Bundesliga-klubben hentet spissen til Tyskland i sommer. Nordmannen utlignet med en stupheading, hans annet mål i den tyske ligaen. Like før nettkjenningen var han alene med keeper, men vinkelen ble for skrå.

Tolv minutter ut i annen omgang gikk Greuther Fürth opp i ledelsen. Tom Weilandt sto for målet.

Det hele så ut til å ende med hjemmeseier, men fem minutter før slutt utlignet Alessandro Schöpf og alle trodde han sørget for at det ble 2-2.

Men på overtid var det hjemmelaget som kunne juble. Innbytter Sebastian Freis sørget for 3-2-seier.