FOTO: IAN WEST /
FOTO: IAN WEST /

Datteren hyller pappa Paul Walker med rørende innlegg på bursdagen hans

Datteren til den avdøde «The fast and the furious»-skuespilleren brukte farens bursdag til å annonsere hvordan hun nå vil hylle han på sin helt egen måte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespilleren Paul Walker døde 30. november 2013 i en trafikkulykke i Valencia, California. 

Han hadde hovedrollen i de populære actionfilmene «The fast and the furious», hvor handlingen er dramatiske bilscener. Grunnen til at bilen Walker satt i mistet kontrollen og forulykket, skal ha vært stor fart. 

Hyllet av datteren

Datteren Medow Walker kommer nå med en hyggelig nyhet på instagram på dagen da faren kunne blitt 42 år gammel, skriver Eonline.

Hun har nemlig opprettet et fond i hans navn, the Paul Walker Foundation, som skal jobbe for å ta vare på havet og dyrelivet og som gir støtte til utdanning for marinebiologer. 

– Jeg ville starte dette minnefondet fordi jeg vil dele denne siden av ham med andre. Jeg er utrolig stolt over å kunne lansere the Paul Walker Foundation på bursdagen hans. Jeg kan ikke komme på en bedre måte å feire faren min på, skriver datteren på fondets hjemmeside.

Barnebilde på Instagram

Det er på Instagram at hun har delt et søtt barnebilde av seg selv og pappa Walker for å spre nyheten. Der skriver hun også:

– Når jeg tenker på min far, så tenker jeg på hans lidenskap. Han lidenskap for havet, hans lidenskap for å redde dyr, hans lidenskap for å hjelpe folk og hans lidenskap for spontan godhet.

I skrivende stund har allerede 135000 vært inne og likt bildet av Medow og faren.