LA UT MELDING: Dette bildet har familien til Marita Sælen delt på Facebook. Hun ble meldt savnet lørdag. FOTO: SKJERMDUMP / TV 2
LA UT MELDING: Dette bildet har familien til Marita Sælen delt på Facebook. Hun ble meldt savnet lørdag. FOTO: SKJERMDUMP / TV 2

Utvider søket etter Marita (46) – forsvant fra utested

Leteaksjonen etter den savnede 46 år gamle kvinnen som forsvant fra et utested i Vik sentrum fortsetter mandag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Marita Sælen ble sist sett på utestedet «Dampen» i Vik sentrum natt til lørdag. Her la hun også igjen mobilen sin, og siden har ingen sett henne.

– Vi prøver å få kontakt med alle som var ute i Vik sentrum natt til lørdag. Vi har avhørt en del folk og avhørene fortsetter. Til nå er de siste observasjonene som er gjort av kvinnen på eller ved utestedet, sier lensmann Ove Andersen i Vik til Bergens Tidende.

Det var natt til lørdag at hun ikke kom tilbake til campingplassen etter å ha vært på et utested i Vik sentrum. 

Hun var tidligere på kvelden sammen med mannen sin på utestedet, og det var han som meldte hennes savnet ved 11-tiden lørdag formiddag.

Da hun sist ble sett ved 02-tiden, hadde hun på seg en grå jakke og grå bukse. Paret er fra Hordaland, og var på gjennomreise, opplyser politiet.

Mannen trodde hun var gått tilbake til campingplassen der de bor. Hun ble meldt savnet lørdag formiddag.

Politiet har ingen indikasjoner på hva som har skjedd med 46-åringen.

Røde Kors, elveredningsgruppen fra Sogndal Røde Kors, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret og ansatte og innsatte fra Vik fengsel deltar i leteaksjonen. Søndag kveld ble aksjonen avsluttes, men den er ventet å fortsette mandag morgen.

(TV 2/ NTB)