Danse-Stian om hetsen: – Det er folk som nesten har lyst til å se meg død

Stian «Staysman» Thorbjørnsen sjarmerer i Skal vi danse, men musikken hans provoserer så mye at folk kommer med hatefulle ytringer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen svinger seg i høst på parketten i Skal vi danse sammen med dansepartner Alexandra Kakurina. Han sjarmerer kanskje damene på skjermen, men når det kommer til musikken han lager, så fører den ofte til alt annet enn applaus.

– De drøyeste kommentarene jeg får er stort sett fra andre musikere, for det er musikere her til lands som ser på det vi driver med som søppel, sier han til God kveld Norge.

Noen kommer med drøyere kommentarer enn andre.

– Det er folk som nesten har lyst til å se meg død, fordi jeg lager den typen musikk jeg lager, sier Staysman.

Se reportasjen fra God kveld Norge øverst i artikkelen!

Kritikk etter melodi grand prix

Tidligere i år endte Stian og partneren Lasse på en tredjeplass i Melodi Grand Prix med den kontroversielle låten en godt stekt pizza. Låta førte med seg massive reaksjoner.

– De sitter kanskje i en leilighet på Grunerløkka og røyker hasj og irriterer seg grenseløst over at vi faktisk tjener penger på det vi driver med. Nei jeg synes det er litt trist, sier Stian til God kveld Norge.

Familiemann

Etter å ha sjokkert seg igjennom Paradise Hotel i 2012, skjøt karrièren for alvor fart. Men til tross for at han i artistsammenheng kan fremstå noe rølpete og harry, så er det ikke sånn han virkelig er. I hvert fall ikke i følge samboeren Tina Svestad som han har sin yngste sønn med.

– Jeg tror ikke Lenox kunne bedt om en bedre pappa, sier Tina.

Hun avslører også litt om hvordan Staysman er i sofakroken.

– Han er en fryktelig kosebamse, uten tvil. Vi ser aldri dramafilmer, for da begynner han å grine, sier Tina.

Se God kveld Norge hver lørdag kl. 22.10