FLYVRAK: Dette bildet viser det styrtede småflyet. FOTO: San Pedro de los Milagros Fire Department/AP
FLYVRAK: Dette bildet viser det styrtede småflyet. FOTO: San Pedro de los Milagros Fire Department/AP

To drept i småfly-styrt – flyet ble brukt av crewet til Tom Cruise

Tom Cruise reiste til Colombia i forrige måned for å delta i innspillingen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To personer ble drept og én ble alvorlig skadd da et småfly styrtet i Colombia fredag. Småflyet ble brukt i forbindelse med innspillingen av filmen Mena med Hollywood-stjernen Tom Cruise i hovedrollen. 

Dette melder nyhetsbyrået Associated Press (AP).

Ifølge en kilde i luftfartsmyndighetene var det dårlig vær sent fredag kveld da flyet tok av fra byen Santa Fe de Antioquia. Flyet skulle til Colombias nest største by, Medellín. 

Ifølge nyhetsbyrået var det en amerikaner og en colombianer som mistet livet i ulykken. En amerikansk pilot er fraktet til sykehus i Medellín. 

Tom Cruise, som selv er pilot, ankom Colombia i forrige måned for å delta i innspillingen. Filmen handler om en amerikansk pilot som jobbet for narkotikakongen Pablo Escobar. Cruise var ikke om bord i flyet, ifølge kilden i luftfartsmyndighetene. 

De to som mistet livet var amerikanske Alan Purwin og colombianske Carlos Berl. Purwin blir beskrevet som «en av de beste filmpiloter i sin generasjon». Han har tidligere vært involvert i produksjoner som Transformers, Pearl Harbor og Pirates of the Caribbean.