TILBAKE I RINGEN I OKTOBER: Cecilia Brækhus møter tyske Ramona Kühne 24. oktober. FOTO: ramona-kuehne.com/Pontus Höök/NTB Scanpix
TILBAKE I RINGEN I OKTOBER: Cecilia Brækhus møter tyske Ramona Kühne 24. oktober. FOTO: ramona-kuehne.com/Pontus Höök/NTB Scanpix

Brækhus' neste motstander er klar

Bokser sin første kamp etter skaden 24. oktober i Düsseldorf.

Som TV 2 erfarte fredag, blir Ramona Kühne neste motstander for Cecilia Brækhus. De to bokserne går i ringen i Düsseldorf 24. oktober.

Nå blir nyheten også bekreftet av Brækhus på Facebook.

– Jeg er veldig ivrig etter å vise mine ekte fans, spesielt det norske publikumet som har støttet meg trofast gjennom hele karrieren, at jeg er den ubestridte eneren, skriver Brækhus.

Kampen blir Brækhus' første siden hun pådro seg tre brudd i foten i sin 27. proffseier mot Jennifer Retzke 29. november i fjor.

Kühne har tre tittel-belter i super fjærvekt, tre vektklasser under Brækhus i weltervekt.

Den tyske 35-åringen må trolig legge på seg fem til syv kilo for å komme inn i weltervekt (63,5 til 66,7 kilo). Brækhus skal forsvare sine fire tittel-belter i Düsseldorf.

Kühne har vært proffbokser like lenge som Brækhus, begge debuterte i 2007. Kühne har tapt en av sine 24 proffkamper. Hun har tittel-beltene til WBF, WBO og WIBF, men setter ikke disse på spill i en kamp mot Brækhus, siden kampen er satt til weltervekt.