ERDIGE: Komikerfrue Marna Haugen og ektemann Ørjan Burøe ønsker ikke å være med i videre sesonger av «Bloggerne» på TV 2 Bliss.
ERDIGE: Komikerfrue Marna Haugen og ektemann Ørjan Burøe ønsker ikke å være med i videre sesonger av «Bloggerne» på TV 2 Bliss.

Komikerfrue Marna Haugen trekker seg fra «Bloggerne»

– Det blir ikke mer «Bloggerne» for Ørjan og meg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På egen blogg røper komikerfrue Marna Haugen Burøe at hun og ektemannen Ørjan Burøe trekker seg fra TV 2-serien «Bloggerne».

– Annerledes

Paret har vært med i serien siden oppstarten i januar 2014, og har delt alt fra sykdom og graviditet, til bryllup og barnefødsler. Men nå setter ekteparduoen strek.

– Vi har vært med i fire sesonger. Vi har delt veldig mye, vi har vært veldig fornøyd med det, og vi har hatt det veldig gøy, men nå blir «Bloggerne» annerledes. Det er et nytt konsept og et nytt format, og da valgte vi å ikke være med videre, sier Marna til «God kveld Norge»

Ektemann Ørjan Burøe understreker at de ikke syns det er noe feil ved forandringene i programmet, men at de hadde det veldig fint som det var.

– Vi likte «Bloggerne» akkurat sånn som det var, de vil gjøre nye endringer, og det forstår jeg veldig godt at de vil, men det har ikke vi lyst til å være med på.

– Flere kommer inn

På bloggen komikerfrue.no forteller Marna litt mer om hvorfor de valgte å takke nei til nok en sesong.
– Kort fortalt så fører seersuksesser med seg en del endringer, blant annet blir konseptet nå endret og flere mennesker kommer inn, og da klarte jeg ikke å se meg selv i det så jeg sa plutselig nei. Jeg ble litt overrasket over meg selv for jeg har lyst til å gjøre mer TV, men nå tok magefølelsen over og da blir det sånn, skriver hun på bloggen.

– Mange uforglemmelige øyeblikk 

– Vi vil gjerne få takke Marna for følget i de fire foregående sesongene av «Bloggerne». Hun har latt oss få bli med på mange uforglemmelige øyeblikk og vi er veldig takknemlige for at vi fikk være med på reisen hennes de siste årene. Som hun selv sier så blir hun ikke med i sesong fem. Dette er et konsept der casten vil variere fra sesong til sesong. Vi har ikke gått ut med hele casten ennå, men vi kan røpe at «Bloggerne» nå vil ha en større cast og ha flere episoder enn de foregående sesongene, sier kommunikasjonsrådgiver i TV 2, Johanne Viken Sandnes.

Hele casten er ikke klar, men det er allerede kjent at John Arne Riise og kona Louise Angelica er to nye fjes vi vil møte i den nye «Bloggerne»-serien.