Etterlysning: Er du mammaen vi leter etter?

God morgen Norge er på jakt etter en mamma som vil gi et ærlig innblikk i morsrollen – på godt og vondt. Er det kanskje deg, eller kjenner du noen? Da må du lese videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I den nye serien Kjære mamma åpner mødre hjemmene sine for å vise hvordan de løser hverdagens utfordringer. 

SLIK GJØR DU DET:
Send oss en kort mobilvideo der du forteller litt om deg selv, viser oss din familie og hvor du bor. Legg ved navn og telefonnummer, og send videoen din til soy@tv2.no innen tirsdag 15.september.

– Vi søker mødre i alle aldre, former og farger, som har et bevisst forhold til det å være mamma. Du må være villig til å sette av én dag hvor et kamerateam følger familien i en hverdagssituasjon, sier programredaktør Ida Kalheim. 

– Hverdagen er ikke glamorøs
Jordmor og trebarnsmamma, Anne-Cathrine Bjørnstad (52), er med i serien. Hun mener det er viktig å vise virkeligheten slik den er. 

 – Hverdagen er ikke sånn som man ser i glamorøse serier. Det er traurig.
Noen dager er positive, noen dager er grå. Det finnes ikke én måte å være mamma på.

– Hele spekteret av følelser
I programmet er det også mammaer som observerer og gir hverandre råd.
En av dem er Helena Brodtkorb, som er forfatteren bak boken Mammasjokket. 

– Det er utrolig godt å se hvordan norske familier har det og hvor vanlig det er med utfordringer. Alle småbarnsforeldre har sitt å slite med, sier Brodtkorb.

Deltakeren God morgen Norge søker, skal være med i et program som skal gi et åpent og ærlig innblikk i hvordan hun opplever det å være mor – på godt og vondt.

– De vil få tilbakemeldinger fra andre mødre, som kan kjenne seg igjen, eller mene at man kanskje burde gjort noe på en annen måte. Det hele handler om at dette er en serie der vi hyller mammaer anno 2015, sier Kalheim.

Serien skal vises på TV 2 Livsstil. 

Se hyllesten til mammaene under her.