Selena Gomez slik hun markedsfører sin siste skive Revival. FOTO: FAME FLYNET FRANCE / STELLAPICTURES
Selena Gomez slik hun markedsfører sin siste skive Revival. FOTO: FAME FLYNET FRANCE / STELLAPICTURES

Kaster klærne for ny skive

Selene Gomez (23) tar alle midler i bruk for å markedsføre sitt nye album, Revival.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selena Gomez slipper et nytt album i oktober, og i forbindelse med plateslippet, har den unge kvinnen bestemt seg for å ta alle midler i bruk. Det kan i hvert fall se slik ut i følge de nyeste bildene som har blitt tatt i forbindelse med albumcoveret.

For på ett av bildene har Selena tilsynelatende kastet alle klærne, og poserer på elegant vis med armer og bein krysset foran seg.

Twitter viser hun tydelig hvor stolt hun er av bildet. Der har det har fått plass både som profilbilde og som forsidebilde, noe hennes 32,8 millioner følgere ikke kan unngå å få med seg.

På Twitter har hun også lagt ut et annet bilde, som sier at hun nå har lyst til å se ut som en elegant dame, og definitivt vil kvitte seg med stempelet som ung pike.

Inspirert av Justin Bieber

Selena var lenge sammen med Justin Bieber, og hun innrømmer til Ryan Seacrest at noe av inspirasjonen til den nyeste skiva kommer fra ex-kjæresten.

– Jeg er ikke den beste sangeren i verden, men jeg vet hvordan man skal vise følelser. Jeg er i ferd med å bli en ung kvinne, og jeg er komfortabel med min sensualitet. Det er en sjanse til å føle seg som en uavhengig artist, og jeg jobbet virkelig hardt med den. Det handler om min reise, sier hun i følge USmagazine.