Nå går drømmebilene på tvangsauksjon i Norge

Her er det flere sjeldenheter.

Det er ikke småtterier som straks går på auksjon her i Norge, nærmere bestemt i Drammen. En rekke eksklusive og særegne biler skal gå under hammeren her.
Det er ikke småtterier som straks går på auksjon her i Norge, nærmere bestemt i Drammen. En rekke eksklusive og særegne biler skal gå under hammeren her.

En manns ulykke kan være lykken for andre. Dessverre er nå livet engang slik at man av ulike årsaker kan komme opp i et økonomisk uføre. Dette kan igjen resultere i tvangsauksjoner av forskjellig slag. 

Vi ønsker overhodet ikke å spekulere i hva som ligger bak at de eksklusive bilene skal gå under hammeren på tvangsauksjon i Drammen førstkommende lørdag klokken 12.00. Men dette er en auksjon av typen vi ikke ofte ser her til lands.

Lekre klassikere

Salget skjer på vegne av namsfogden i Nedre Eiker, og omfatter 14 biler. Vi i Broom har vært i kontakt med Auksjonshuset som står for selve salget. Men siden dette er et tvangssalg, vil ikke de si noe mer om auksjonen, eller gi detaljer om bilene.

Men det gir også muligheter for et kupp, og ekstra spennende er det at samlingen inkluderer endel særdeles lekre klassikere. 

Her finner du link til auksjonen:

Mange amerikanske godbiter

Vi får ikke anledning til å bruke bildene fra nettsiden til Auksjonshuset, derfor finner du i denne saken eksempelbilder av samme type biler.

For Amcar-frelste er det aller best muligheter. Her er det godbiter som 1975 Pontiac Grand Ville Brougham Convertible, 1972 Pontiac Firebird, 1968 Buick Riviera, 1973 Pontiac Grand Prix, 1978 Cadillac Coupe DeVille, 1971 Buick Riviera, 1978 Pontiac Firebird Trans-Am og selve rosinen i pølsa: En 1967 Chevrolet Corvette med 427-motor. 

De skal lage super-eksklusiv SUV

Mercedes og Rolls-Royce

Apropos stor motor: Auksjonen inneholder også en virkelig godbit for Mercedes-folket: En 1979 Mercedes-Benz 450 SEL 6.9.

Det finnes også en 1971 Mercedes-Benz 250 CE og en 1983 Mercedes-Benz 280 SEL. Vil du ha virkelig luksus bør du imidlertid gå for en vaskeekte Rolls-Royce, nærmere bestemt en 1987-modell Silver Spur. 

Med andre ord: Her kan du gjøre et kupp. Så lenge du byr mer enn sidemannen, da...

Rustholk ble solgt på auksjon – sjekk prisen!

Se hva de gjør med verdens mest solgte