Slo ut tann på Morten Ramm

Det gikk hardt for seg da Christian Skolmen (44) og Morten Ramm (37) skulle spille inn en scene av den nye norske gangsterkomedien Wendyeffekten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kinofilmen Wendyeffekten har premiere denne uken, og onsdag ettermiddag var kjendisene samlet for stor festpremiere i Oslo. 

Christian Skolmen som sammen med Morten Ramm spiller to betjenter fra Kripos, hadde flere scener der det gikk litt hardt for seg, men en av scenene førte altså til at sistnevnte måtte oppsøke tannlegen.

Slo ut tannstykke

Skolmen som kom til filmpremieren med sin kone Isabel Ødegård, lurte på om det var Ramm som hadde sladret om hendelsen, men bekrefet at han var skyld i det som skjedde. 

– Det er helt riktig. Jeg tok pistolen min og kittet den inn i munnen på Morten så han knakk en del av en tann, men det er jo sånn det skal være, men det var klokken tolv på natta, sier Christian Skolmen om hendelsen. 

Så at noe var galt

Skolmen forsto med en gang at noe var galt med kollegaen da det skjedde.

Jeg så på ansiktet hans med en gang at det skiftet farge, og så sa jeg bare oi, gikk det bra? Nei, sa han, forklarer Skolmen.

Han trodde først at hele tanna til Ramm røk, men det var heldigvis bare en bit av den.

– Vi stoppet, ga litt smertestillende, og så fortsatte vi, sier Skolmen til TV 2.

Skifte ut tennene

Selv om Morten Ramm bare knakk en del av tanna, var det klart at han måtte oppsøke tannlege etter hvert.

– Jeg tror han har fått en veldig bra deal hos tannlegen. Han har jo litt skjeve tenner i utgangspunktet så jeg tror egentlig at han er topp fornøyd jeg, sier han og ler.

– Så nå blir det bytting av alle tennene?

– Ja, så jeg tror egentlig at han skylder meg litt penger faktisk.