SKAL VI DANSE-FAVORITT: Etter to Skal vi danse-sendinger har Adelén rukket å fått et favorittstempel, noe hun helst skulle vært foruten. Nå kjenner 18-åringen mer og mer press foran hver lørdag. NTB scanpix FOTO: ROALD, BERIT
SKAL VI DANSE-FAVORITT: Etter to Skal vi danse-sendinger har Adelén rukket å fått et favorittstempel, noe hun helst skulle vært foruten. Nå kjenner 18-åringen mer og mer press foran hver lørdag. NTB scanpix FOTO: ROALD, BERIT

Adelén: – Jeg har ikke hudfobi 

Skal vi danse-favoritten trives i de utfordrende kjolene på parketten. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artist Adelén Rusillo Steen (18) har imponert dommerne to lørdager på rad i Skal vi danse, og har nå fått favorittstemplet påklistret. Det skulle Adelén helst vært foruten. 

– Folk forventer mer av meg da. Også tror jeg kanskje at de glemmer å stemme, sier hun til TV2.no. 

18-åringen forteller at hun kjenner presset mer og mer for hver lørdag, og innrømmer at hun blir veldig skuffet om hun ryker tidlig. 

– Det er ingen som vil ut. Vi har det så gøy. Men det er klart at jeg tenker at muligheten for at jeg ryker alltid er der. 

Trener kort og effektivt

Enn så lenge ser det ikke ut til at det er Adelén som ryker tidlig i programmet. På TV2.no er hennes danser sett desidert flest ganger, og dommerne har konkludert med at hun har vært best under begge de foregående sendingene

Nå trener Adelén og dansetreneren Benjamin Jayakoddy (20) et par timer om dagen, betraktelig kortere enn mange av de andre Skal vi danse-deltakerne trener. 

– Hvis vi bikker et par timer blir kroppen min slapp og hjernen sliten, så vi trener kort og effektivt. Det funker for meg, sier Adelén. 

– Ligger dansingen din naturlig i kroppen, eller har du danset mye før? 

– Første gang jeg lærte koreografi var før Melodi Grand Prix i 2013, og da ble jeg kalt Bambi på glattisen. Før det har jeg kun danset på fest. Men jeg er halvt spansk. Det er mye dans og rytmer der, så blir det min partners jobb og få det ut. 

Naken hud og korte kjoler

De utfordrende kjolene og den nakne huden i Skal vi danse plager ikke 18-åringen nevneverdig. 

– Jeg har ikke hudfobi, ler hun og fortsetter: 

– Korte kjoler er greit så lenge de passer i dansen – og så lenge de ikke ser vulgære ut.

Den ideelle kjæresten

Under God kveld Norges spørrerunde på lørdagene er det alltid flere som skriver inn og lurer på om Adélen er singel, noe hun bekrefter at hun er. 

– Ja, det er jeg. Jeg har jo ikke tid til å lage middag engang, ler hun. 

Adelén er ikke på leting etter en kjæreste, men om det skulle dukke opp en interessant mann har hun noen tanker om hvordan han skal være. 

– Det må være en som forstår mitt liv. En som forstår at jeg trenger mange pauser og mye tid for meg selv. Og det må være en som er ute etter å bare være med meg, og ikke med i showbiz. 

Hun forteller at det alltid er noen som later som om de vil være med henne, men som egentlig bare vil inkluderes i det livet hun lever. 

– De gjennomskuer jeg ganske fort. Er man menneskekjenner, så blir ikke det et stort problem, sier Adelén, og forteller at de vennene hun har er få, men det er til gjengjeld langvarige vennskap. 

 

FOTO: Svein Bringsdal / TV 2
FOTO: Svein Bringsdal / TV 2
Adelén og Benjamin Jayakoddy. FOTO: Anton Soggiu / TV 2
Adelén og Benjamin Jayakoddy. FOTO: Anton Soggiu / TV 2