MÅ RIVE HUSET: Tone Damli velger å rive den nykjøpte boligen istedenfor å pusse den opp. Her på en motefest i Oslo i sommer. FOTO: MARGRETHE MILJETEIG / TV 2
MÅ RIVE HUSET: Tone Damli velger å rive den nykjøpte boligen istedenfor å pusse den opp. Her på en motefest i Oslo i sommer. FOTO: MARGRETHE MILJETEIG / TV 2

Tone Damli må rive huset

Tone Damli (27) og Markus Foss (32) river drømmevillaen på 239 kvm på Blommenholm.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i starten av juli at Tone Damli (27) skrev på bloggen sin at hun hadde kjøpt drømmehuset – en stor, ærverdig, gammel villa på Blommenholm.

– Huset er veldig gammelt, så her har vi en stor jobb foran oss, men en jobb vi gleder oss enormt til. Her skal vi få det så utrolig hyggelig. Det kjekke med å pusse opp et så gammelt og slitent hus, er at en får det akkurat slik en vil! Flaks for meg at jeg har en handy og kreativ kjæreste, skrev Tone Damli i juli.

Vil heller bygge nytt

Men nå skriver Se og Hør at Tone Damli og Markus Foss (32) ser seg nødt til å rive huset fordi restaureringen blir for omfattende. De vil bygge et helt nytt hus på tomta istedenfor å pusse opp huset, som har en svært lav standard og er fra 1920-tallet.

Sammen med datteren Billie (1) har de derfor flyttet inn hos Markus' far Bjørn Foss (61) i Bærum så lenge, skriver ukebladet.

Bygget i 1920

Huset hadde en prisantydning på 8,4 millioner kroner, og har en boltreplass på 239 kvm. Tomten er på 1,6 mål og ligger fint plassert i et veletablert villaområde i Bærum.

Huset ble satt opp i 1920, og selv om det er modernisert en rekke ganger, er det nå slutt for «Villa Solum».

Tone Damli svarer ikke på TV 2s henvendelser tirsdag.