Fridde til fansen for ikke å se dumme ut

Komikerne Sigrid Bonde Tusvik (35) og Lisa Tønne (37) ba mandag kveld fansen om å møte dem på Karl Johan. t hadde vært stusselig uten folk, sier Tønne. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne er snart aktuell med eget talkshow på TV 2. Mandag kveld skulle duoen spille inn programmets vignett, og for ikke å se lite populære ut, fridde de til fansen.

– Nå er det vignetten som skal filmes, og nå skal vi komme gående inn døra her på TV 2.

– Vi la ut på nettsiden vår at vi trengte folk, slik at det ikke skulle se så stusselig ut når vi kommer gående inn her, sier Tønne.

Sigrid mener at de nå utnytter fansen med å be dem om å stille opp en kald septembernatt på Karl Johan bare for å se på at de selv går inn døra.

– Nå utnytter vi fansen vår, det er jævlig gjort, sier hun til TV 2.

Stusselig uten folk

Men begge er enige i én ting. Hadde ikke fansen møtt opp, hadde det blitt både flaut og stusselig.

– Nå skal de heie på oss, slik at det ikke ser så stusselig ut når vi går inn døra, sånn at det ser ut til at vi er kjempepopulære. I Oslo prøver man jo alltid å lage litt sånn LA-stemning, fordi vi er et ganske lite land som er lite opptatt av kjendiser, sier Tønne.

– Hva om det ikke hadde kommet noen?

– Da hadde jeg ledd veldig mye. Du vet når man er to, så kan man le av sånne ting sammen. Det hadde vært mye verre om det var bare meg. Da hadde jeg følt meg dum om det ikke kom noen. Men når vi er to, er det egentlig gøyere om ting ikke går som det skal. Da kan det bare bli gode historier, sier Tønne.

– Det blir så dumt hvis man skal lage Late night show og så er det kun én narkoman og én syklist som står og ser på og mener at vi er irriterende. Da er det bedre med hvinende kvinner som gir oss selvtilliten, sier Bonde Tusvik.

Og hyl ble det. For når 35 unge kvinner møter opp og får beskjed om å hyle, ja da høres det lang vei.

Pub-tur med fansen

Fansen kaller seg «Phungfolk», følger podcasten til Tusvik og Tønne hver uke, og mener de dekker et behov venninnene ikke klarer å dekke.

Henriette Solberg Hansen (28) vil gjerne støtte opp om komikerduoen hun hører på hver eneste uke.

– Jeg har vært fan i et års tid, så jeg følger flittig med på podcasten. Jeg synes de er helt fantastiske. Jeg står på kjøkkenet hjemme og hører på dem med propper i ørene. Jeg har ikke noe behov for å komme på TV, jeg er her bare for å se dem, for jeg synes de er kjempemorsomme, sier hun til TV 2.

Lovet billetter til feil show

I følge Sigrid Bonde Tusvik har hun og Lisa Tønne ikke bare lovet å gå på bar med fansen etter innspillingen av vignetten. De har også lovet bort billetter til diverse show.

– Vi lovet dem gratisbilletter til TV-showet vårt, men nå har de trodd at det var til scene-showet. Så nå blir de skuffet. De skal få begge deler. Jeg lover og lover, sier Tusvik før hun stiller opp på bilder med fansen.