Kristen Stewart droppet skoene i Venezia

Kirsten Stewart (25) kom i designkjole – og med bare føtter. Se bildene fra den røde løperen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige onsdag åpnet Filmfestivalen i Venezia, og helga var proppfull med stivpyntede, stjernespekkede premierer på høstens nyeste filmer.

Blant filmene som fikk sin pangstart i helga, er blant annet Equals, The Danish Girl, El Clan og A Bigger Splash.

MED SKO: Kristen Stewart (25) hadde høye gullsko, men de ble ikke lenge på føttene. FOTO: ALBERTO TERENGHI/VENEZIA 2015 /
MED SKO: Kristen Stewart (25) hadde høye gullsko, men de ble ikke lenge på føttene. FOTO: ALBERTO TERENGHI/VENEZIA 2015 /

Twilight- og Snøhvit-skuespiller Kristen Stewart (25) er uten tvil en av de som vekket mest oppmerksomhet i helga. Hun kom nemlig på festpremieren til sin nyeste film, Equals, i en kjole fra Chanel – og med føttene bare.

– Festivalens største smil

Hun hadde egentlig et par gullsko med høye hæler seg, men store, røde merker på føttene avslører hvorfor de ble lagt til side rimelig kjapt.

Stjernen skinte på den røde løperen, og av magasinet People ble hun kåret til festivalens største smil. Hun snakket nylig ut om skandaletiden etter at utroskapet med 44-år gamle Snøhvit-regissøren Rupert Sanders ble avslørt, en tid hun nå har klart å legge bak seg.

Klinte til på løperen

Lykken ser ut til å smile for Stewart, som har stått åpent fram som bifil. Tidligere i år ble hun sammen med sin agent, Alicia Cargile.

Av andre som skinte på den røde løperen i helga, var Johnny Depp (51) med kona Amer Heard (28). De giftet seg i februar, og så svært forelsket ut da de klinte til foran pressekorpset. 

Fifty Shades-hovedrolleinnehaver Dakota Johnson (25) var på festivalen for å promotere gangsterdramaet Black Mass og mysteriefilmen A Bigger Splash.

Hun sa til Empire at hun gleder seg til å spille inn neste film som Anastasia Steele, denne gangen med en annen regissør.

– Det blir veldig spennende, sa hun til magasinet.