SUPERVETERAN: Robbie Keane feirer en av sine to scoringer mot Gibraltar. Adam Davy/PA Wire
SUPERVETERAN: Robbie Keane feirer en av sine to scoringer mot Gibraltar. Adam Davy/PA Wire

Rekdals oddstips: Mer EM-kvalik

Tre viktige landskamper i EM-kvalifiseringen på mandagskupongen - sjekk analysen!

Annonse:

ROMANIA - HELLAS (EM-KVAL) H: 1,55 U: 3,55 B: 4,75
Gruppe F, Bucuresti. Romania har igjen Finland og Færøyene etter denne, og kommer garantert til å spille EM i 2016. Sist spilte de 0-0 borte mot Ungarn i en knokkelkamp skjemmet av tribunebråk. Bare syv gule kort denne gang, forrige gang lagene møttes ble det tolv gule. Bør få en grei match mot Hellas her. Grekerne har hatt en sjokkerende dårlig kvalik. Fredag tapte de 0-1 for Finland i Athen. I tillegg har de tapt to ganger for Færøyene, noe som ikke skal være mulig. De går i gjennom trenere raskere enn de fleste av oss skifter undertøy, men det hjelper ikke. Romania bør vinne.

Spill TV 2 Premier League-manager!

IRLAND - GEORGIA (EM-KVAL) H: 1,45 U: 3,70 B: 5,75
Gruppe D, Dublin. Irland vant greit 4-0 over Gibraltar på fredag, superveteran Robbie Keane scoret to. Det betyr at Irland er oppe på den viktige tredjeplassen etter Skottland feilet mot nettopp Georgia. Irland har igjen Tyskland hjemme og Polen borte, så de må antagelig vinne denne for å ha sjans på en Frankrike-billett. Georgia har ingen sjans på EM-tur, og står med kun seks poeng etter seier over Gibraltar og Skottland. De kommer til å ende på ni poeng, da de har igjen Gibraltar hjemme og Tyskland borte. Irland vant 2-1 i Georgia i første møte, og de bør vinne denne ganske greit.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

SKOTTLAND - TYSKLAND (EM-KVAL) H: 6,15 U: 3,85 B: 1,40
Gruppe D, Glasgow. Skottland tapte 0-1 for Georgia på fredag, og fikk med det en kraftig bulk i EM-håpet. Georgia var laget som ødela skottenes EM-sjanser i kvaliken til 2008 også. Etter denne har de igjen Polen hjemme og Gibraltar borte, og den bortekampen er en automatisk seier. Dermed er det fortsatt håp for skottene. Her får de tøff matching mot et Tyskland som fortsatt ikke er formelt klare. Dersom Tyskland vinner og Irland feiler mot Georgia hjemme blir Tyskland klare i kveld, men tyskerne avslutter hjemme mot Georgia og tar tre poeng der uansett. I tillegg har de igjen Irland borte. Tyskland slo Polen 3-1 i Frankfurt på fredag. Lewandowski skapte problemer for Tyskerne flere ganger, men Tyskland vant til slutt 3-1. Fortjent, men kanskje ikke helt komfortabelt.